17,50
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
De hoofdingrediënten van Tomasu sambal zijn tijm, sojasaus, suiker, Madame Jeanette-pepers en sesamzaad.
Tomasu sambal vindt zijn oorsprong in Rotterdam, Nederland.
Tomasu sambal wordt gemaakt door de fermentatie van zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe, gemengd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout uit Bretagne, Frankrijk. Dit proces neemt minimaal 24 maanden in beslag.
De unieke smaak van Tomasu sambal ontstaat door het te laten rijpen in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten afkomstig van Schotse distilleerderijen. Daarnaast wordt de sojasaus nog eens 12 maanden gegeven om te bezinken en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen.
De unieke schimmel die in Tomasu sambal wordt gebruikt heet Aspergillus Oryzae Tomasu.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!