25,00
Bestel nu, maandag verzonden
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Tomasu Sweet Spicy sojasaus 200 ml is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa met zijn oorsprong in Rotterdam, Nederland. Deze sojasaus wordt minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland, waardoor de smaak zeer rijk en uniek is.
De sojasaus wordt gemaakt met lokaal geteelde en zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, afkomstig uit Bretagne, Frankrijk. De fermentatie wordt gestart door de toevoeging van de eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu. Na de fermentatie wordt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden gegeven om te bezinken en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen.
De ingrediënten van Tomasu Sweet Spicy sojasaus zijn lokaal geteelde en zorgvuldig geselecteerde sojabonen, tarwe, bronwater, grof grijs zeezout uit Bretagne, Frankrijk en de eigen schimmel Aspergillus Oryzae Tomasu.
Tomasu Sweet Spicy sojasaus 200 ml is gemaakt door de in Rotterdam geboren en getogen Thomas Uljee. Thomas leerde zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus door de wereld rond te reizen en online onderzoek te doen.
Het maken van Tomasu Sweet Spicy sojasaus 200 ml is een lang proces dat minimaal 3 jaar in beslag neemt. De sojasaus wordt minimaal 24 maanden gefermenteerd en krijgt daarna nog 12 maanden om te bezinken en zijn speciale smaken verder te ontwikkelen.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!