Workshopruimte

Ga lekker zelf aan de slag!

In het BBQ Experience Center hebben aangrenzend aan de oude fabriek een workshop area gerealiseerd. Deze is sfeervol ingedeeld met wijds uitzicht op een weiland en voorzien van een sfeervolle stretch tent. Verwarming en goede verlichting zorgen ervoor dat we in zomer en winter lekker door kunnen gaan. Van alle gemakken voorzien, een uitgebreide keuken nabij, koelingen met de mooiste ingrediënten en drankjes, alleen al een feestje om er te zijn!

Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshop, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Ruimte afhuren voor je prive evenement

Het is mogelijk om de workshop ruimte af te huren voor je evenement. Iets te vieren met familie en vrienden? Een verwendag voor je klanten? Of teambuiling met je collega’s? Het kan allemaal!

In het verleden hebben we super mooie evenementen georganiseerd voor veel groepen en bedrijven. Hierin is alles mogelijk, we kunnen het volledig als maatwerk invullen. De ruimte is perfect voor groepen tot een man of 30, deze passen namelijk allemaal onder sfeervolle stretchtent. Maar we hebben ook groepen gehad van 60 personen, we spreiden dan over meerdere ruimtes in de Vitalac site. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Extra activiteiten naast een workshop

We zijn onderdeel van de Vitalac site en kunnen hierom gemakkelijk een combinatie maken met andere bedrijven in de site. Zo is het mogelijk om een zaal af te huren bij Bar Vital voor een evenement of meeting, of bijvoorbeeld een sportieve te combinatie te maken met Paintball Leuven.

Sfeerimpressie workshops bij BBQ Experience Center

Stel je vraag aan ons