OFYR Masterclass

Masterclasses

Gevorderden

Vanaf: 104,50

Introductie

Heb je de OFYR workshop al gevolgd en ben je op zoek naar een vervolg? Of ben je op zoek naar iets uitdagenders? Dan is deze OFYR Experience Masterclass iets voor jou! We gaan net dat stapje verder met spannendere recepten, zodat je het maximale uit de OFYR kunt halen! Wanneer je op zoek bent naar een gezellige middag of avond ben je ook van harte welkom, onze professionele chef neemt je mee en geeft al zijn tips prijs.

Over deze masterclass

In deze masterclass wordt de moeilijkheidsgraad van de gerechten wat opgeschroefd, er zijn meer componenten die je op de OFYR gaat maken en de bereidingen zijn wat moeilijker dan bij de OFYR Experience workshop. Zelf doen staat in onze masterclasses centraal. Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Door 5 uur uit te trekken en 4 fantastische gerechten (gangen) te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren!

Aan de hand van een viergangenmenu die je zelf maakt laten we de diversiteit van de OFYR zien. Een mooie combinatie tussen vlees, vis, groenten en een dessert mag ook niet ontbreken. We laten alle facetten van dit geweldige apparaat zien. Genieten staat centraal bij de OFYR dus dat doen we ook in deze workshop!

Wat behandelen we?

  • Verschillende bereidingstechnieken om de lekkerste smaak te krijgen. Werken met het spit, wokken, poffen, bakken, zelf saus maken en roken. We gaan ook aan de slag met de OFYR-pizzaoven!
  • Voor het opbinden en uitbenen van gevogelte draai jij je hand niet meer voor om na deze avond.
  • We leren je temperatuur en zonebeheersing.
  • We werken hele gangen uit met bijpassende garnituren en bijgerechten.
  • Bereidingen met de leukste accessoires
  • Gerechten die we bereiden helpen je om het uiterste uit je OFYR te halen. Maar we behandelen ook bijvoorbeeld het maken van verschillende dressings en sauzen, maar ook het schoonmaken van een ribstuk. Praktische tips die je thuis ook kunt toepassen!

Benieuwd naar de gerechten?

Qua invulling van de workshop behandelen we de basis van de OFYR, maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag onder begeleiding van de chef met de gerechten. Deze gerechten zijn speciaal ontwikkeld voor de OFYR en je kunt ze daarna ook gemakkelijk thuis herhalen. Je gaat aan de slag met een brood, een mooie op de huid gebakken vis, de ultieme manier om een mooi stuk vlees te garen samen met veel garnituren en uiteraard mag het zoete dessert niet uitblijven.

Praktische info

In deze workshop werken we met meerdere OFYR’s. We gebruiken verschillende accessoires en leggen je uiteraard uit hoe je de OFYR gebruikt en de lekkerste gerechten erop maakt.

Hoe werkt het reserveren?

Kies hier boven de gewenste datum en het aantal personen. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Je boeking is na betaling bevestigd en je bent zeker van je plaats.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de BBQ’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Onze chefs hebben echter altijd wel de verantwoordelijkheid om het drankgebruik samen met de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken :).

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. We hebben een volledig ingerichte workshopruimte in de sfeervolle oude melkfabriek. Een grote sfeervolle nomade tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden lekker aan de slag kunnen! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Pastorijstraat 7, Herent. Je kunt voor de deur gratis parkeren!

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

OFYR Masterclass Proef de sfeer

WE HEBBEN GENOTEN EN EEN HOOP GELEERD, EN KOMEN ZEKER TERUG OM NOG WIJZER TE WORDEN!

Angelique Workshopdeelnemer OFYR Masterclass

REEDS ENKELE MALEN EEN WORKSHOP GEBOEKT, EN IEDERE KEER SUPER TEVREDEN! DE ZEER GRONDIGE KENNIS VAN HUN PRODUCTEN, DE KLANTVRIENDELIJKHEID, ORIGINALITEIT VAN UITVOERING, VERSHEID EN KWALITEIT VAN DE ETENSWAREN EN EEN TOPLOCATIE!

Jeroen Workshopdeelnemer OFYR Masterclass

Workshop OFYR Masterclass Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude melkfabriek de Vitalac
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Brent van Lommen

Chef BBQ Experience Center

Na jarenlang zijn eigen bar te hebben gerund, waar hij voornamelijk kleine tapas en drankjes serveerde, voelde het als de juiste tijd om achter de BBQ te staan! Zijn voorkeur gaat uit naar het bereiden van grote stukken vlees, waardoor er een prachtig pronkstuk op tafel verschijnt!

Team-be-Wouter-verkleind

WOUTER CORNET

Chef BBQ Experience Center

In zo'n 30 jaar heeft Wouter zo'n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin je qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld, spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we een sfeervolle nomadentent aan onze showroom gebouwd en omgetoverd tot fantastische proeftuin met een binnen / buiten workshop ruimte. In alle weersomstandigheden kunnen we lekker aan de slag. In de zomer heerlijk koel, in de zomer verwarmd door verschillende heaters. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshops, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Houd me op de hoogte