Whisky & BBQ workshop

Basis workshops

voor beginners

Vanaf: 114,50

Wat gaan we doen?

Het beste van 2 werelden; whisky & barbecue! Whisky & bbq zijn een perfecte combinatie… Doe je ogen dicht en stel het je even voor: de geur van geroosterd vlees, de geur van je favoriete whisky. Loopt het water al in je mond?

Daarom presenteren wij in samenwerking met een whisky-speciaalzaak een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag zult gaan met Big Green Egg’s en Kamado’s etc., waar je de fijne kneepjes van het barbecuen leert, gaat genieten van zelf bereid eten én waar we tussendoor gaan genieten van prachtige whisky’s. Het beste van 2 werelden; eten & whisky drinken… Helemaal top!

De workshop

In de workshop gaan we dus fantastische whisky combineren met verschillende BBQ technieken en gerechten. Dit doen we met het koken van 4 gangen waar whisky als ingrediënt uiteraard niet in mag ontbreken. Je maakt de volledige gangen volledig zelf onder begeleiding van de chef. Tussendoor vertelt de sommelier je graag alles over de historie van whisky, de processen, de smaken.. en ze staat meer dan open voor al je vragen! En het blijft niet alleen bij woorden, we gaan die heerlijke whisky’s ook ervaren tijdens de proeverij.

Praktische info

Per werkbank heb je de beschikking over een Big Green Egg large waarin je zelf alles gaat bereiden. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.

Hoe werkt het reserveren?

Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. We hebben een volledig ingerichte workshopruimte in de sfeervolle oude melkfabriek. Een grote sfeervolle nomade tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden lekker aan de slag kunnen! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Pastorijstraat 7, Herent. Je kunt voor de deur gratis parkeren!

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Whisky & BBQ workshop Proef de sfeer

Whisky-en-BBQ-workshop-brabant-roosendaal
Geweldig! Super leuke en heerlijke workshop gehad, veel geleerd en super goed geregeld. Een echte aanrader!

Danny Loch Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

BBQ-Whisky-Kamado-Workshop-Koken-Grillen-Roosendaal
Prima workshop gevolgd. Goed uitgelegd en top locatie. Iedereen is heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik raad het echt aan om hier een workshop te volgen.

Xandra Blommesteijn Workshopdeelnemer Whisky & BBQ workshop

Whisky-BBQ-Workshop-Leren-Koken-BBQen-Roosendaal-Workshops
Whiskey & BBQ workshop -18
Whisky-&-BBQ-Workshop-Roosendaal-Brabant-Breda
Kamado-Workshop-Whisky-Proeverij-BBQ-Kookles-Roosendaal
BBQ-Whisky-Workshop-Kookles-Roosendaal

Workshop Whisky & BBQ workshop Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Whisky proeverij: drank&spijs combinaties
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude melkfabriek de Vitalac
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Robin Leemans

Chef BBQ Experience Center

Na het runnen van zijn eigen horecazaak, die helaas moest sluiten vanwege de coronacrisis, vond hij zijn weg als chef-kok in een restaurant. In zijn vrije tijd geniet Robin van mountainbiken en quality time met zijn gezin, waarbij koken en barbecueën natuurlijk niet mogen ontbreken. Barbecueën is dan ook altijd zijn passie geweest.

Team-be-Wouter-verkleind

Wouter Cornet

Chef BBQ Experience Center

In zo'n 30 jaar heeft Wouter zo'n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin je qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld, spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we een sfeervolle nomadentent aan onze showroom gebouwd en omgetoverd tot fantastische proeftuin met een binnen / buiten workshop ruimte. In alle weersomstandigheden kunnen we lekker aan de slag. In de zomer heerlijk koel, in de zomer verwarmd door verschillende heaters. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshops, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Houd me op de hoogte