Tweedekans programma

Want iedereen verdiend een tweede kans.. Toch?!

Soms worden er producten geretourneerd via onze webshop of in de showroom. Deze belanden dan in een hoekje in het magazijn. Een beetje zonde vonden wij 🥺 . Daarnaast gebruiken wij ontzettend veel spullen met onze workshops, meestal accessoires of barbecues, waar we iemand anders zeker nog heel erg blij mee kunnen maken. Omdat we alles graag een nieuw leven in willen blazen, bieden we de items nu aan met een mooie korting!

tweedekans-the-bastard-large-compleet-urban
Hoes-Kamado-Joe-Classic
tweedekans-big-green-egg-large
forged-3-delige-messenset-brute

Over de producten

De producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren in goede staat. De aandachtspunten staan per product vermeld en zijn indien relevant, zichtbaar op de foto. Alle items worden gewoon bij je thuisbezorgd mocht je dit fijn vinden. Liever afhalen in de showroom? Laat het ons even weten! Sommige producten liggen namelijk in ons (externe) warehouse. Wil je het product eerst even bekijken middels videobellen? Ook dit is mogelijk! Lees snel verder!

Status

Om duidelijk te maken wat de status is van een tweedekans product hebben we dit verdeeld in vier categorieën:

  • ♻️  Gebruikt: het product is reeds gebruikt door iemand anders en bij ons ingeruild. Of we hebben het product zelf lekker ingebrand in de workshopruimte. Informeer bij ons naar de garantie op het product (een aantal BBQ merken geven enkel garantie aan de eerste eigenaar).
  • 📦  Beschadigde verpakking: het product is in nieuwstaat, enkel de verpakking is beschadigd en kan daarom niet als nieuw verkocht worden. Er zit bijvoorbeeld een scheurtje in de verpakking, al dan niet hersteld. Ook kan het zijn dat we de complete verpakking hebben vervangen door een eigen verpakking.
  • ❤️‍🩹  Beschadigd product: het product is beschadigd, maar beïnvloed de werking van het product niet. Vaak is er een foto toegevoegd waarop de beschadiging te zien is.
  • 🔧  Incompleet: het product mist een onderdeel, een schroefje, een handleiding of iets dergelijks. Bij het product staat vermeld wat er precies mist.

Videobellen

Wl je het product nog even goed bekijken of heb je vragen? Plan dan gemakkelijk een videobel afspraak in via: calendly.com/bbqexperiencecenter/videobellen-voor-advies. We bellen je op de afgesproken tijd en nemen alles rustig met je door.

videobellen-bbq-experience-centrer-landscape

Levering van tweedekans producten

Net als al onze andere producten, wordt ook een tweedekans accessoire gratis geleverd vanaf €30,-. Mocht hier een uitzondering voor gelden staat dit duidelijk bij het product vermeld. Voor het aan huis leveren van een BBQ rekenen wij €50,-. Afhalen is gratis, maar stuur ons wel even een berichtje van te voren. Sommige producten liggen namelijk in ons (externe) warehouse.

Retourneren

Ook de retourvoorwaarden zijn hetzelfde bij een tweedekans product: je kunt het product gewoon binnen ons retourtermijn naar ons retourneren.

Garantie

De normale garantievoorwaarden zijn van toepassing op de tweedekans producten. Een uitzondering geldt op bepaalde merken BBQ’s; sommige geven enkel lange termijn garantie aan de eerste eigenaar. Wanneer je een tweedekans BBQ wilt aanschaffen kun je dit het beste even bij ons informeren!

Aanvullende voorwaarden

  • Tweedekans producten zijn uitgesloten van andere promoties, acties en aanbiedingen.
  • Producten kunnen niet gereserveerd worden. Een tweedekans product kan enkel via de webshop besteld worden.
  • Prijzen staan vast en zijn niet onderhandelbaar.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 10u tot 17u30. Neem contact met ons op.

Stel je vraag aan ons