Grill Guru

De Grill Guru kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek, staal, gietijzer en hardhout. De kamado van Grill Guru is bestand tegen hoge temperaturen. Ga Lees meer

[br_filters_group group_id=11103]

Toont alle 5 resultaten

 • UitverkochtGrill-guru-orignal-kamado-large

  Grill Guru Original Large compleet

  Compleet incl. platesetter, regenhoes, zijplankjes en aspook!

 • UitverkochtGrill-guru-orignal-large-elite

  Grill Guru Original Large Elite

  Een echte blikvanger

 • UitverkochtGrill-guru-original-medium

  Grill Guru Original Medium

  Praktisch en hanteerbaar

 • UitverkochtGrill-guru-orignal-compact-dicht

  Grill Guru Original Compact

  Klein maar fijn

 • UitverkochtGrill-guru-tafel-grill

  Grill Guru tafelgrill

  Grillen met karakter

GRILL GURU ORIGINAL LARGE

De Grill Guru Original Large is dé klassieker uit deze serie. Of je nu met 2 of 8 mensen gaat barbecueën, low and slow of high and fast. Koud of warm rookt, pizza, bavette of courgette grilled, met deze mooie grill kun je het hele jaar rond de lekkerste gerechten maken.

GRILL GURU ORIGINAL MEDIUM

De Grill Guru Original Medium is een lekker praktische maatvoering waar je een volwaardige kamado hebt in een hanteerbare uitvoering. Door deze kamado te combineren met de juiste Grill Guru accessoires wordt hij nog geschikter voor universeel gebruik.

GRILL GURU ORIGINAL COMPACT

De Grill Guru Compact, de kleinste vriend onder de Grill Guru kamado’s. Proef de pure smaak van een houtskoolvuur met deze compact kamado die het ook prima doet op een picknickplek, veranda of dakterras. 20 jaar Grill Guru garantie.

OVER GRILL GURU BBQ

Grill Guru BBQ’s zijn van goede kwaliteit. Met de keuze uit verschillende Grill Guru modellen en Grill Guru accessoires is er altijd een bepaald model die bij je past. Een Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Met de juiste accessoires zorg jij voor de beste bereiding van je vlees- of visgerechten. Maak kennis met ons Grill Guru assortiment en bekijk al onze verschillende Grill Guru modellen en accessoires op de website of in de showroom.