BE
  • Beste tuin webwinkel Shopping Awards 2022
  • 365 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Op werkdag voor 16:00 besteld, morgen binnen
  • Klanten geven ons een 9,1/10

Vlees

Het beste vlees uit alle windstreken

We hebben altijd een leuk assortiment vers vlees van de beste kwaliteit uit diverse windstreken. We selecteren samen met onze huisslager Anton van Oevelen van alle rassen en stukken de naar onze mening beste stukken vlees die ook goed betaalbaar zijn met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dit eigenlijk alles onder internetprijzen die je ziet wat ook nog eens veelal gevroren vlees is. Komt gerust langs voor advies!

We hebben altijd een mooi assortiment vers vlees wat niet eerder is ingevroren. Dit komt de kwaliteit ten goede. Veel vlees is aged zoals dat heet wat de smaak ten goede komt. Het zijn wat grotere, ongeportioneerde stukken vlees. Zo houden we de prijs voor je laag. Denk aan een rib eye van 500 gram, buikspek van 1kg en spareribs per 3 dik bevleesde vacuüm verpakt. Ben je bang dat je het vlees niet gebruikt voor de THT? Leg het dan een paar dagen voor de THT in de vriezer je kan het nog zo’n 9 maanden goed houden!

Wat hebben we momenteel liggen?

Varken

  • Buikspek porc au grain – Frankrijk  (bekijk dit fantastische recept:  buikspek low & slow )
  • Nekstuk procureur porc au grain  – Frankrijk
  • Spareribs dik bevleesd  – Nederland

Rundvlees

  • Tomahawk pull graan gevoerd – Uruguay (bekijk dit fantastische recept: Tomahawk met citroen knoflook mojo)
  • Ribe eye pull graan gevoerd – Uruguay
  • Entrecote pull graan gevoerd – Uruguay
  • Ossenhaas pull graan gevoerd – Uruguay
  • Picanha pull graan gevoerd – Uruguay
  • Tri-tip / Maminha pull graan gevoerd – Uruguay
  • Steak Aberdeen Angus kogelbiefstuk – Schotland
  • Bavette halve maan
  • Shortribs (bekijk dit fantastische recept: Sticky Fingers short ribs)

Kip

  • Scharrelkip des landes label rouge (Franse bio kip)
  • Scharrelhoen Thoolse Hoen – Nederland

Lam

  • French racks (Nieuw Zeeland)

Wil je zeker weten dat we een specifiek stuk hebben? Reserveer het dan. Enkel afhalen.
Verkoop van vlees is tot stand gekomen samen met slager Anton van Oevelen en bieden we als service aan onze klanten. Prijzen zijn hierom gelijk aan de prijzen bij slager Anton van Oevelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BBQ Experience Center (@bbqexperiencecenter) op

Stel je vraag aan ons