Vlees

Het beste vlees uit alle windstreken

We hebben altijd een leuk assortiment vers vlees van de beste kwaliteit uit diverse windstreken. We selecteren samen met onze huisslager Rondou van alle rassen en stukken de naar onze mening beste stukken vlees die ook goed betaalbaar zijn met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dit eigenlijk alles onder internetprijzen die je ziet wat ook nog eens veelal gevroren vlees is. Komt gerust langs voor advies!

We hebben altijd een mooi assortiment vers vlees wat niet eerder is ingevroren. Dit komt de kwaliteit ten goede. Veel vlees is aged zoals dat heet wat de smaak ten goede komt. Het zijn wat grotere, ongeportioneerde stukken vlees. Zo houden we de prijs voor je laag. Denk aan een rib eye van 500 gram, buikspek van 1kg en spareribs per 3 dik bevleesde vacuüm verpakt. Ben je bang dat je het vlees niet gebruikt voor de THT? Leg het dan een paar dagen voor de THT in de vriezer je kan het nog zo’n 9 maanden goed houden!

Wat hebben we momenteel liggen?

Varken

  • Buikspek porc au grain – Frankrijk  (bekijk dit fantastische recept:  buikspek low & slow )
  • Spareribs dik bevleesd
  • Spiering

Rundvlees

Wil je zeker weten dat we een specifiek stuk hebben? Reserveer het dan. Enkel afhalen.
Verkoop van vlees is tot stand gekomen samen met Filip Rondou en bieden we als service aan onze klanten. Prijzen zijn hierom gelijk aan de prijzen bij slager Rondou.

Over Slagerij Rondou

Al het vlees dat Slagerij Rondou gebruikt is eerlijk zonder gebruik van hormonen en zonder gebruik van kleurstoffen, bewaarmiddelen of gluten. Dit is heilig voor slagerij Rondou. Als er een dier geslacht moet worden voor consumptie dan is het de taak van de slager om elk deel te gebruiken.Daarom maakt slagerij Rondou zelf charcuterie zodat er niets verloren gaat.
Als een goed gevoed en gelukkig dier gedood wordt om op te eten dan moet alles ook gebruikt worden van dit dier. Alleen dan heb je respect voor een dier. Slagerij Rondou houdt heel veel van dieren en is daarom fan van de slogan: je hoeft niet altijd vlees te eten, maar als je het eet, eet dan kwaliteitsvlees en eerlijk vlees. Alleen dan hou je de kwaliteit in stand. Beter minder en eerlijk, ook al is dit soms duurder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BBQ Experience Center (@bbqexperiencecenter) op 19 Apr 2019 om 12:10 (PDT)

Stel je vraag aan ons