The Bastard Small & Compact modellen

Klein maar indrukwekkend. De compacte variant wordt vaak verkozen boven een grotere of middelgrote versie. Ideaal voor het grillen van voorgerechten of het bereiden Lees meer

[br_filters_group group_id=11103]

Toont alle 4 resultaten

 • UitverkochtBB_BC200_Compact-Classic-2020_005

  The Bastard compact

  Voor erbij of als je mobiel wilt zijn

 • Uitverkochtthe-bastard-compact-urban-BU200-1

  The Bastard compact urban

  Voor erbij of als je mobiel wilt zijn

 • UitverkochtThe-bastard-cassic-small-5 groot

  The Bastard small

  Kleine krachtpatser

 • Uitverkochtthe-bastard-small-urban

  The Bastard small urban

  Perfect om mee te nemen

Deze kamado komt pas echt tot zijn recht wanneer je een mobiele optie nodig hebt. Met een gewicht van slechts 25 kilo is het een lichtgewicht kamado die gemakkelijk te dragen is dankzij de twee handvatten. Deze veelzijdige kamado is perfect geschikt voor gebruik in je camper, boot of naast je tent. Met een grillrooster van 25 cm in diameter is hij ideaal voor een gezellige barbecue met 2 tot 4 personen.

Gebruik van The Bastard Small

The Bastard small wordt veel gebruikt door mensen die op een keramische kamado BBQ willen koken, maar beperkte buitenruimte hebben zoals een balkon. Ook wordt dit formaat veel in de horeca gebruikt of bij mensen thuis als tweede BBQ erbij.

The Bastard Small om mee te nemen

The Bastard Small is ook ideaal voor bij je camper, naast je tent of zelfs op boot. Dit allemaal dankzij zijn lichtgewicht en de handvaten aan de zijkant! Een echte kleine krachtpatser!