Roostr buitenkeuken

De magie van buiten koken

Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat ons drijft.

DE ZOEKTOCHT NAAR DE ULTIEME KEUKEN VOOR BUITEN

Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan werk- en opslag ruimte. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van het Rubix buitenkeukensysteem.

Bereid gerechten op jouw manier. Met onze multifunctionele buitenkeukens integreer je eenvoudig jouw favoriete kooktechnieken. Begin met één module en breidt later eenvoudig uit. Combineer meerdere modules tot de ultieme kookbeleving, de mogelijkheden zijn eindeloos.

DUURZAAM GEPRODUCEERD IN NEDERLAND

Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur.

Al tijdens het ontwerpproces houden we bewust rekening met de impact van onze producten en verpakkingen op het milieu, ons uitgangspunt is dit tot een minimum te beperken. Daarnaast zorgt het combineren van een premium design met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.

RUBIX BUITENKEUKEN

De Rubix keukenframes zijn gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een twee laags poadercoating en in hoogte verstelbaar, zo staat je keuken altijd waterpas. Rubix creëert extra werkruimte in een handomdraai, stabiel en op de juiste hoogte. De verschillende Rubix Frames zijn eenvoudig te koppelen zodat uitbreiden een fluitje van een cent is.

SINGLE OF DUO?

Het Rubix systeem van Roostr is er in 2 modules: de single (76 x 75 x 90-94cm) en de duo (148 x 75 x 90-94cm). Je kunt eindeloos blijven uitbreiden, zet je één single neer, of misschien twee duo frames met een extra single in het midden?

Rubix creëert extra werkruimte in een handomdraai, stabiel en op de juiste hoogte. De verschillende Rubix Frames zijn eenvoudig te koppelen zodat uitbreiden een fluitje van een cent is.

WERKBLADEN

Je hebt de keuze uit veel verschillende werkbladen. Zo is er een houten werkblad gemaakt van Fraké hout. Dit heeft een subtiele vlamachtige tekening. Met een houten werkblad geef je jouw keuken een warme en natuurlijke uitstraling. Door thermische modificatie is het hout duurzaam en onderhoudsarm.

Een blad van roestvast staal is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen. Er is gekozen voor een stoere uitstraling door een matte afwerking.

Met een werkblad van Dekton hoeft je niet bang te zijn voor de hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld vet, wijn en roest. Dekton heeft een zeer hoge UV- en hittebestendigheid, hierdoor zet je zonder zorgen een hete grillpan zo op je werkblad. In 3 uitvoeringen: Het werkblad Sirius heeft een diep donkere zwarte kleur met een ruwe uitstraling en afwerking. Het werkblad Kreta heeft een grijze basiskleur die doet denken aan beton. Door een aangename en rustige samenstelling krijgt de keuken een stoere uitstraling. Het werkblad Laurent is een prachtige donkere steen die pure luxe uitstraalt. Het oppervlak wordt gesierd door tal van goudbruine aders die het geheel een geweldige uitstraling geven.

BBQ inbouwen

Voor de ster van de show zijn er ontzettend veel mogelijkheden, zo kunnen vrijwel alle kamado BBQ’s ingebouwd worden van merken zoals Big Green Egg, The Bastard, Grill Guru, Kamado Joe, Monolith & Masterbuild. Door een simpel maar innovatief systeem staat de kamado altijd waterpas en stabiel in de buitenkeuken.

ACCESSOIRES & AANKLEDING

Maak je buitenkeuken compleet door bijvoorbeeld handige mise en place bakjes toe te voegen waar je ingredienten makkelijk in bewaard. Een haken set waar je je gereedschap aanhangt. Een deurtje is mooi om toe te voegen om een strak uiterlijk te behouden maar wel veel producten achter op te kunnen bergen. Warme accessoires leg je op een geintegreerd rooster (onder je BBQ bijvoorbeeld), en dankzij het geïntegreerde vilt leg je alles veilig neer zonder krassen.

ROOSTR IN DE SHOWROOM

De nieuwe Roostr buitenkeuken stellen we samen makkelijk samen in 4 stappen: de maatvoering, het werkblad, de (eventuele) BBQ inbouw en de accessoires. Benieuwd wat deze keuken in jouw droom opstelling kost? Kom langs in de showroom voor advies!

Roostr producten

Kom vooral langs in de showroom, dan stellen we samen je ideale buitenkeuken samen.

 • Uitverkocht

  Leren handschoenen bruin Roostr

  Met een hittebestendigheid tot 250°C

 • Uitverkocht

  Leren handschoenen grijs Roostr

  Met een hittebestendigheid tot 250°C

 • Uitverkocht

  Roostr Rubix Buitenkeuken

  Gratis montage t.w.v. € 400,-

 • Uitverkocht

  Roostr Rubix Buitenkeuken basic

  Modern & Stijlvol!

 • Uitverkocht

  Rubix Deur Hout Frake Roostr

  Clean uiterlijk

 • Uitverkocht

  Rubix Duo Roostr

  De ideale basis

 • Uitverkocht

  Rubix Expansion kit Roostr

  Koppel modules aan elkaar

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Dekton Kreta Roostr

  Het ultieme werkblad

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Dekton Laurent Roostr

  Het ultieme werkblad

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Dekton Sirius Roostr

  Het ultieme werkblad

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Hout Frake Roostr

  Een natuurlijke uitstraling

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Kamado Roostr

  Bouw je kamado makkelijk in

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay RVS Brush Roostr

  IJzersterk en hygienisch

 • Uitverkocht

  Rubix Inlay Shelf Roostr

  Extra opslagruimte

 • Uitverkocht

  Rubix mise en place bakjes Roostr

  Onmisbaar voor iedere thuiskok

 • Uitverkocht

  Rubix Single Roostr

  Alleenstaand of als uitbreiding

 • Uitverkocht

  Rubix Toolhooks kit Roostr

  Kookgerei binnen handbereik

 • Uitverkocht

  Rubix Uplay Vilt Roostr

  Bescherming voor de planken

 • Uitverkocht

  Rubix Uplay Vilt Shelft Roostr

  Bescherming voor de planken

 • Uitverkocht

  Rubix Wielen set Roostr

  Makkelijk te verrijden

Stel je vraag aan ons