Het team

Zeven dagen per week staan ze voor je klaar!

Geen BBQ zonder dit team! Stuk voor stuk toppers die er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken. Zo zijn er collega's die zich vooral bezighouden met culinair advies, het leveren van een BBQ, het beantwoorden van jouw vragen of het up to date houden van onze webshop. Trots zijn we vooral op het feit dat het zo'n hechte club is. We doen dan ook veel leuke dingen samen, op maandag een uitgebreide lunch van de chef, misschien wel iets te vaak een borrel.. en etentjes staan ook altijd hoog op de prioriteiten lijst!

Culinair Adviseurs

Andres Tack
Vestigingsmanager Leuven

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Wouter Cornet
Culinair adviseur

In zo'n 30 jaar heeft Wouter zo'n beetje alle stadia van de horeca doorlopen, van traiteur tot de gastronomische sterrenkeuken. BBQ is daarin altijd wel een lichtpuntje geweest waarin je qua bereidingstechnieken out of the box kon denken. Zijn kennis en ervaring zet hij nu maar al te graag om in de BBQ wereld, spreek hem dus gerust eens aan over jouw favoriete gerecht!

Annet Daems
Culinair adviseur

Wanneer je op zaterdag de showroom of een workshop komt volgens in België, is de kans groot dat Annet tegenkomt. Met een grote passie voor Italië én de Italiaanse keuken, is ze ook graag aan het werk met de Alfa! Na een reis door alle 20 Italiaanse regio's heeft ze alle verhalen en recepten zelfs gebundeld in het boek: ''Italia con gusto e amore''

Thomas Rijkers
Culinair adviseur

Wanneer je een workshop bij ons komt volgen kan het zo maar zo zijn dat Thomas je aan de hand neemt. Na 8 jaar als docent koken staat hij nu bij ons voor de “klas” om jou zoveel mogelijk te leren. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en velen vuurshows als demo-chef voor Ofyr Nederland, kan hij niet wachten om zijn BBQ kennis met je te delen.

Jurre Alleman
Culinair adviseur

Er zijn maar weinig ingrediënten waar Jurre in zijn horeca tijd niet mee heeft gewerkt. Vlees, vis, groenten.. al zijn kennis deelt hij maar al te graag tijdens een gesprek in de showroom. Wanneer je via de chat of een ander kanaal een culinaire vraag stelt is de kans groot dat Jurre er bij je op terug komt. Hij is ontzettend creatief en doet er alles aan om jouw gerechten thuis steeds een beetje beter te maken.

Sven Keij
Culinair adviseur

Wanneer je een workshop bij ons komt volgen is er een grote kans dat Sven voor je neus staat. Van brasserie tot sterrenrestaurant, hij heeft in het verleden overal ervaring opgedaan. Wil je de vis masterclass of schaal- en schelpdieren bij ons komen volgen? Ja ook in de viswinkel heeft Sven de nodige uurtjes gemaakt. Hij deelt zijn kennis graag met je!

Youri van den Boom
Vestigingsmanager Roosendaal

Tijdens zijn horeca periode is de passie van Youri letterlijk aangestoken. Hij waakt over de showroom en is door jarenlange ervaring een echte product expert geworden. Youri is altijd bereid om je vragen te beantwoorden, of ze nu over een product of een bereiding gaan. Hij wil van jou een echte BBQ koning(in) maken!

Bas Kreffer
Culinair adviseur

Wanneer je een workshop bij ons komt volgen is er een grote kans dat Bas je alle kneepjes van het vak leert. Hij heeft zijn slagersmes in de randstad ingeruild voor een koksmes bij ons in Roosendaal. Door zijn jarenlange ervaring als kok en slager weet hij alles te vertellen over verschillende stukken vlees. De vlees workshop is dan ook zijn absolute favoriet!

Jonathan Klaassen
Culinair adviseur

Wanneer je een workshop bij ons komt volgen is er een grote kans dat Jonathan je onder de hoede neemt. Met zijn 13 jaar aan ervaring als Sous-Chef kan hij je alle kneepjes van het vak leren. De basis workshops zijn echt zijn favoriet. Wat is een kamado en hoe werkt die nou precies? Hij leert je graag verschillende bereidingen die je thuis kunt gaan toepassen.

Zowie Tak
Culinair adviseur

Hij barst van de energie en zet zijn jarenlange ervaring als chef in om jou de fijne kneepjes te leren. Welke vraag je dan ook over koken hebt, Zowie heeft altijd antwoord en vuurt direct een aantal suggesties op je af. Een onuitputtelijke bron van creativiteit, welke hij de afgelopen periode heeft gebruikt om ‘het ultieme kamado boek’ te schrijven. In dit boek neemt hij je mee vanuit de basis en word je opgeleid tot een echte kamado chef.

Levy van Venetiën
Culinair adviseur

Levy is op jonge leeftijd al een ambitieuze kok, heeft leerlingen aangestuurd en enthousiast weten te maken voor het vak. Groot fan van het outdoor leven, motorrijden, sporten en natuurlijk buiten koken!

Stan van den Maegdenbergh
Culinair adviseur

Mocht je onze showroom wel eens in het weekend bezoeken, dan weet je wie Stan is! Hij verwelkomt je altijd met een lach en zorgt ervoor dat je met de juiste informatie weer naar huis gaat. Heb je specifieke vragen over een accessoire of ben je misschien opzoek naar een lekkere rub? Stap gerust op hem af!

gezocht workshop chefs & culinair adviseurs

Onze klanten komen voor goed advies en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Of dat nu voor het aanschaffen van een mooie BBQ is of de keuze in een mooie rub om vanavond een mooi stuk vlees te bereiden of welke accessoire ze daarvoor het beste kunnen gebruiken. Tijdens het culinair advies loopt het water al bij de klant in de mond en krijgen ze meteen zin om de BBQ aan te steken! We zijn altijd op zoek naar versterk van ons team, geen directe openstaande vacature? Neem dan toch even contact met ons op zodat we aan je denken wanneer er wel een positie open komt.

Klanten Service

Peter Rodenburg
Teamlead klantenservice

Door zijn 16 jaar aan ervaring in de klantenservice, weet Peter precies hoe hij jou het beste kan helpen. Hoe gek of ingewikkeld je vraag ook is, Peter zorgt er samen met zijn team van experts voor dat je zo snel mogelijk voorzien wordt van het juiste antwoord. Zijn hoofdtaak? De structuur en het overzicht behouden binnen het team. Zo wordt de klantreis voor jou zo prettig mogelijk!

Milou Lambregts
Klant expert

Wanneer je aanvullende vragen hebt na je bestelling is er een grote kans dat je Milou te spreken krijgt. Ze is er om klanten advies te geven, te helpen met vragen en zorgt voor een geweldige klantbeleving. Wil je graag een toffe privé workshop bij ons volgen? Dan bespreekt Milou graag al jouw wensen met je door!

Michel van der Heijden
Klant expert

Michel kent de klantenservice als geen ander, hij heeft maar liefst 5 jaar internationale ervaring opgedaan in de Filipijnen. Zijn passie voor koken komt op de klantenservice goed van pas. Stel je een vraag over een recept is de kans groot dat je Michel aan de lijn krijgt.

Warehouse Helden

Stephan Helmons
Teamlead warehouse

Een toffe horeca periode heeft Stephan ingeruild voor heel iets anders. Nu is hij een echte warehouse master en zorgt hij er dagelijks voor dat alles op rolletjes loopt, zowel in als rondom het magazijn. Als je hem vraagt waar hij nu eigelijk mee bezig is? Dan krijg je als antwoord: 'Met van alles!'

Wil Nijssen
BBQ monteur

Wil houdt zich dagelijks bezig met het monteren van verschillende soorten BBQ's. Hier is hij zo druk mee dat hij zelfs een eigen ruimte in het warehouse heeft gekregen. Zo heeft hij meer dan genoeg plek en al zijn gereedschap bij de hand. Na het monteren rijden zijn collega's jouw nieuwe BBQ zo de tuin in. Zo kun je dezelfde avond nog aan de slag!

Dave Willemen
Warehouse held

Als je Dave wil laten zweten is het zaak om veel producten te bestellen. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de tijdige inkoop van de BBQ’s en accessoires. Al jouw favorieten aangevuld? Dan bekommerd die zich verder over alles wat te maken heeft met het warehouse en zijn collega's. Veiligheid vind hij erg belangrijk, dus zet hij zich ook dagelijks in als preventiemedewerker.

Teun Hopstaken
Personal shopper

Wat je ook besteld bij ons, het wordt allemaal dezelfde dag nog bij elkaar gezocht, netjes ingepakt en verzonden naar je. Teun zorgt hiervoor samen met zijn collega’s in het warehouse. Mocht je iemand horen zingen? Dan is dat Teun!

Michaï Mucharowski
Personal shopper

Sjouwen is wat hij het beste kan. Dat kan ook niet anders met bijna 2 meter en een hoop spierballen. Nadat hij de pakketjes heeft ingepakt, rolt hij ze zo de bakwagen in. De indeling van het warehouse even helemaal omgooien? Dat is geen probleem voor Michaï!

Jim Bogers
Personal shopper

Na jaren in de techniek te hebben gewerkt heeft Jim nu van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij pakt dagelijks talloze orders in die mede door jou geplaatst zijn. Naast zijn passie voor alles wat rookt en smeult heeft deze oud-kickbokscoach zijn Chi op de juiste plaats zit kan hij ook in drukke tijden de rust bewaren in ons magazijn.

Danny Pinxteren
Personal shopper

Met zijn 25 jaar ervaring als warehouse operator kent Danny de kneepjes van het vak beter dan wie dan ook! Zijn grote hobby’s, vissen en barbecuen vallen goed samen, want wat is er lekkerder dan een gegrild visje!

gezocht workshop chef

Als workshop chef ben je uiteraard verantwoordelijk voor de workshops/events maar daarnaast krijg je ook andere verantwoordelijkheden. Denk aan het geven van culinair advies aan onze klanten in de showroom, met een klant na uitgebreid advies een offerte opmaken of afrekenen aan de kassa. Het team van workshop chefs dient vanwege de groei hoognodig uitgebreid te worden. Bovendien vinden het super belangrijk dat de kennis van onze chef’s in onze showroom wordt overgedragen aan onze klanten.

Bezorg Helden

Yael Lauret
BBQ planner

Yael helpt je met het plannen van de bezorging van je BBQ en zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Moeiteloos scheurt hij met de heftruck rond in het warehouse om je bestelling bij elkaar te picken. Zo kun jij lekker snel beginnen aan jouw BBQ avontuur!

Bas Schmal
Personal BBQ shopper

Een nieuwe BBQ op het oog? Dan kan het zo maar zijn dat Bas hem je tuin in komt rollen. 'S ochtends doet hij een kopje koffie in het warehouse, tilt de BBQ's in de bakwagen, zet zijn zonnebril op, radio aan, en rijd met een raampje open door heel Nederland. Toeter jij even als je hem ziet?

Ton Broos
Personal BBQ shopper

Het kan er nog wel eens heftig aan toe gaan in het warehouse. Gelukkig kan Ton de rust en orde, mede door zijn verleden bij defensie, perfect behouden bij zijn collega's. Samen zorgen ze er voor dat alle bestellingen er op tijd uit gaan. Het kan ook zomaar zo zijn dat Ton in je tuin verschijnt. BBQ's bezorgen door heel Nederland doet hij namelijk ook graag.

Olav Admiraal
Personal BBQ shopper

Grote kans dat een door jou bestelde BBQ inclusief accessoires door Olav klaargezet wordt en in jouw achtertuin wordt neergezet. Er zijn maar weinig plaatsen waar Olav nog niet is geweest met de bakwagen!

Harm Wildeman
Technische dienst

In zijn eentje de technische dienst van het BBQ Experience Center. Wanneer er ergens weer eens wat verbouwd moet worden stroopt Harm de mouwen van zijn polo op en gaat enthousiast aan de slag. Valt er even niets te bouwen? Dan is hij druk met het klaarzetten en bezorgen van bestellingen.

Head Quarters

Joey Buys
Chief BBQ Officier

Als algemeen directeur is Joey eindverantwoordelijk voor het bedrijf en richt zich vooral op strategie, groei en marketing. Jouw en ons outdoor cooking adventure samen groot maken, dat is waar hij energie van krijgt!

Boy Tak
Operationeel directeur

Baas van de keuken. Vroeger van een echte keuken in zijn horeca tijdperk, nu van de BBQ Experience Center organisatie. Samen met Joey het bedrijf gestart en doet alles voor de ultieme klantbeleving. Hij is de kneepjes van het restaurant nog niet verleerd, hij helpt je graag met jouw BBQ avontuur!

Gaby Kerseboom
Talent & hr manager

Gaby tracht op basis van de talenten en ambities van onze collega's de rollen zodanig aan te passen zodat je als collega iedere dag met een opperbest gevoel aan je werkdag start. Verder werkt ze aan instroom van nieuwe teamleden en doorstroom van bestaande: waar liggen jouw ambities, en hoe kunnen we daarbij helpen?

Bondi
Chief entertainment

Wanneer je de definitie van een multitalent opzoekt kom je misschien Bondi wel tegen. Moeiteloos switcht hij van kids entertainment in de showroom naar een partijtje zonnen in de buitenruimte, om vervolgens de vloer eens even goed schoon te maken in de workshopruimte.

Martijn Steenvoorden
Accountmanager B2B

Wanneer hij niet op zijn surfboard staat of achter de kamado in de tuin te vinden is, dan is hij op de zaak. Dagelijks houdt hij zich bezig met Smokin’ Flavours en andere eigen merken, draagt zorg voor B2B partnerships en heeft hij contact met de leukste dealers in Europa.

Ymke Mathijssen
HR medewerker

Deze wereldreiziger wilt met haar nieuwe passie voor HR bijdragen aan een fijne werkomgeving voor alle collega's. Dagelijks houdt ze zich bezig met allerhande HR zaken voor het BBQ team en zorgt ze ervoor dat iedereen tevreden is.

Inge Koens
Office manager

Inge voelde zich al snel op haar gemak binnen het BBQ team. Dat is ook wel erg belangrijk bij haar functie als office manager. Dagelijks duikt ze in alle facturen en runt ze het kantoor als geen ander.

Delyon Dingemanse
Cijfer ninja

Met alle creativiteit in de organisatie is het fijn dat we op Delyons talenten van overzicht en inzicht aankunnen. Als controller draait hij zijn hand niet om voor de administratie en zorgt voor de juiste informatie op het juiste moment. Een echte cijfer ninja kun je hem zeker noemen!

Marketing Ninjas

Wesley Koolen
E-Commerce Manager

Wesley helpt met zijn jarenlange E-Commerce ervaring om onze (internationale) ambities op de online rails te zetten en samen met het team te zorgen voor de volgende stappen. Heeft een passie voor CRO, Design Thinking en alles dat vliegt.

Remco van Sabben
Video producer

Als je een van onze video’s bekijkt wordt Remco blij! Hij werkt hard om BBQ Experience Center online op de kaart te zetten. Dit doet hij doormiddel van de vetste video's en foto's, waarin hij je graag wil informeren en inspireren. Volg jij ons al op Youtube?

Rosan Stoutjesdijk
Video producer

Samen met Remco zorgt Rosan ervoor dat BBQ Experience Center online op de kaart komt. Rosan vertelt verhalen door middel van de vetste video's en houdt ze zich dagelijks bezig met het bedenken van de tofste concepten voor video.

Wesley Singh
Conversie king

Wesley is goed in het analyseren van wat bezoekers op onze website doen, en hoe we dit kunnen optimaliseren zodat jij op een nog fijnere manier gebruik kunt maken van de website.

Charlotte Nijdam
Content Queen

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Larissa Driessen
Funnel fanaat

Larissa zorgt ervoor dat onze e-mails op jouw behoefte zijn afgestemd. En ze inspireert je graag wekelijks met de meest smaakmakende recepten, tips en bereidingstechnieken in onze inspiratie mailing. Sta jij al op onze mailinglijst?

Ralph Molenaar
Designer

Vrijwel alles wat je visueel voorbij ziet komen van ons merk, of dat nu een poster in de showroom is of een pagina op de website: het heeft de handtekening van Ralph. Hij zorgt ervoor dat niet alleen onze gerechten, maar ook de vormgeving er smakelijk uitziet!

Michael Oomen
Marketing rockstar

Om het BXC merk nog bekender te maken bedenkt Michael creatieve campagnes om onze kennis verder uit te dragen. Wanneer je ons nog niet goed kent is de kans groot dat je verschillende uitingen voorbij ziet komen die Michael op je af heeft gevuurd.

Marielle van Loenhout
Marketing rockstar

Laat zoveel mogelijk nieuwe mensen kennis te laten maken met onze missie: jou helpen met je outdoor cooking adventure!

Joep Rongen
Developer

Bouwt samen met het development team de meest handige functionaliteiten en draait zijn hand niet om voor de technische zwaardere vraagstukken.

Joris Krauweel
Marketing rockstar

We schrijven veel toffe recepten en andere waardevolle artikelen. Joris zorgt ervoor dat deze goed vindbaar zijn wanneer je je zoektocht niet start op onze website, maar binnen een zoekmachine zoals Google.

Remco Spruijt
Creative developer

Maakt de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk door de wensen van het marketing team om te zetten in fijne functionaliteiten. De leuke kleine animaties door de website heen komen van zijn hand!

Voordelen van werken bij ons

Join team BBQ! We zijn altijd op zoek naar talent wat zich met ons wilt inzetten voor de ultieme klantbeleving. Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaat? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Join team BBQ!

  • Een unieke ervaring in een snelgroeiend, gezellig bedrijf.
  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Voldoende groeimogelijkheden naargelang je eigen talenten en ambities.
  • Ruimte voor eigen initiatief.
  • De kans om écht te leren BBQ’en! Zo krijg je een BBQ naar keuze t.w.v. € 2.200 om thuis lekker aan de slag te gaan en collega’s nemen je graag mee in de tofste bereidingen 🙂
  • Veel gezelligheid tijdens het werk, de gezamenlijke lunch die wij verzorgen en tijdens een van de vele workshops.

Bekijk alle vacatures

Stel je vraag aan ons