25,00
Bestel nu, maandag verzonden
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Tomasu Sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en vindt zijn oorsprong in Rotterdam, Nederland. Ze wordt voor minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in speciale whiskyvaten van 25 tot 50 jaar oud, afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland.
De Tomasu sojasaus 200 ml wordt gemaakt door zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe te combineren met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. Aan deze ingrediënten wordt een eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu, toegevoegd om de fermentatie te starten. De tijd neemt daarna minimaal 24 maanden in beslag om een diepe en subtiele smaak te garanderen.
Elke fles Tomasu sojasaus 200 ml is het resultaat van een single barrel journey van minimaal 3 jaar. Na het persen, krijgt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden de tijd om te bezinken en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen.
De ingrediënten van Tomasu sojasaus 200 ml zijn lokaal geteelde en zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe, bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout uit Bretagne, Frankrijk. De fermentatie wordt gestart door de toevoeging van hun eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu.
De oprichter van Tomasu Sojasaus is Thomas Uljee. Hij is geboren en getogen in Rotterdam, Nederland en leerde zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus door de wereld rond te reizen en online onderzoek te doen.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!