Toegevoegd aan je winkelmand
Het ultieme open vuur- en braaiboek
60 recepten van BBQ rookie naar volwaardig vuurmeester
29,95
Het Ultieme Low & Slowboek is een gids voor liefhebbers van barbecue waarin je de uitdaging aangaat om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Het boek is geschreven door Jeroen Hazebroek en Harry Havinga en omvat 70 gevarieerde recepten uit verschillende barbecue-culturen, waaronder uit de Verenigde Staten, Mexico, Kantonese en onze eigen Zuiderzee.
Het Ultieme Low & Slowboek leert je de basisprincipes van slow cooking, of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Je leert over de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico, evenals twee minder bekende culturen, de Kantonese en onze eigen Zuiderzee, ieder met eigen technieken én ingrediënten.
Het Ultieme Low & Slowbook biedt een divers aanbod aan recepten zoals Amerikaanse Boston butt, Mexicaanse birria van lam, Kantonese bedelaarskip in lotusblad en Gerookte paling uit eigen zee. Naast hoofdgerechten bevat het boek ook bijgerechten en nagerechten.
Het Ultieme Low & Slowboek is geschreven door Jeroen Hazebroek en Harry Havinga.
Het Ultieme Low & Slowboek is een hardcover boek met een luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating. Het ISBN-nummer is 9789083139890.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!