Het Ultieme Bier- & BBQboek

60 Recepten van beer can chicken tot bratwurst met pilsner

  • Nieuw

    In ons assortiment

29,95

Online op voorraad
Bestel nu, maandag verzonden
Bekijk of haal ā€˜m op in een van onze experience centers
Kies de juiste accessoires

Bier is een welkome gast bij elke barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en brouwen. De vuistregel is: Je maakt het gerecht met het type bier dat je erbij zou willen drinken.

Met Het Ultieme Bier- en BBQ boek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een biertje niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze dieper in op het fenomeen craft beer, het brouwproces en de ingrediƫnten van bier. Ook leer je meer over de verschillende types bier, hoe ze smaken en hoe het etiket te lezen.

De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de bereidingstechniek. Ga voor gegrilde bratwurst met pilsener of een gestoofde hazenpeper met imperial stout. Kies low and slow babyback ribs met een blond biertje of proef kreeft met biernaise. Natuurlijk ontbreken ook de verschillende beer can- en spitbereidingen niet, en komen groenten, kaas en bierbroden uitgebreid aan bod. Dit boek viert de vriendschap tussen bier en barbecue en staat vol met oude, vertrouwde en spannende, nieuwe recepten. Probeer ze uit en heb vooral plezier bij zowel het koken als het proeven van de bieren die Jeroen en Harry erbij aanraden.

Ook verschenen uit deze reeks

  • Het ultieme kamado boek

    • 90 recepten van BBQ rookie naar volwaardig kamado chef
    • Online op voorraad
  • Cover Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek_3D

    Het ultieme open vuur- en braaiboek

    • 60 recepten van BBQ rookie naar volwaardig vuurmeester
    • Online op voorraad
  • Cover-Het-Ultieme-Pizzaboek

    Het Ultieme Pizzaboek

    • De lekkerste pizza's en snacks van de BBQ
    • Online op voorraad
  • Cover-Het-Ultieme-Vleesboek_3D

    Het ultieme vleesboek

    • 90 recepten van brisket tot tomahawk
    • Online op voorraad
  • ISBN 9789083139852
  • Auteurs: Harry Havinga & Jeroen Hazebroek
  • Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating
Artikelnummer: 9789083139852

DĆ© specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf ā‚¬30 in NL en BE

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,1 uit ruim 6000 beoordelingen

Shopping Secure gecertificeerd

1000m2 beleving in hƩt BBQ Experience Center!

Onze unieke service