Het Ultieme Low & Slowboek

De lekkerste langzaam gegaarde gerechten van de BBQ

Nieuw in ons assortiment

29,95

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Low & Slow BBQ is van oorsprong boven houtvuur en met rook garen. Dit duurt lang en daarom spreken we over langzaam gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, combineren in dit boek hun ruime ervaring met deze BBQ-techniek

Met Het Ultieme Low & Slowboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzee. Ieder met eigen technieken én ingrediënten.

De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slow- pitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.

  • ISBN 9789083139890
  • Auteur: Jeroen Hazebroek, Harry Havinga
  • Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating

 

Artikelnummer: 9789083139890

Veelgestelde vragen

Het Ultieme Low & Slowboek is een gids voor liefhebbers van barbecue waarin je de uitdaging aangaat om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Het boek is geschreven door Jeroen Hazebroek en Harry Havinga en omvat 70 gevarieerde recepten uit verschillende barbecue-culturen, waaronder uit de Verenigde Staten, Mexico, Kantonese en onze eigen Zuiderzee.

Het Ultieme Low & Slowboek leert je de basisprincipes van slow cooking, of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Je leert over de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico, evenals twee minder bekende culturen, de Kantonese en onze eigen Zuiderzee, ieder met eigen technieken én ingrediënten.

Het Ultieme Low & Slowbook biedt een divers aanbod aan recepten zoals Amerikaanse Boston butt, Mexicaanse birria van lam, Kantonese bedelaarskip in lotusblad en Gerookte paling uit eigen zee. Naast hoofdgerechten bevat het boek ook bijgerechten en nagerechten.

Het Ultieme Low & Slowboek is geschreven door Jeroen Hazebroek en Harry Havinga.

Het Ultieme Low & Slowboek is een hardcover boek met een luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating. Het ISBN-nummer is 9789083139890.

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

Shopping Secure gecertificeerd

1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service