Buikspek zonder zwoerd

Ca. 1 kg.

  • Herkomst Nederland
  • Ras Keten Duurzaam Varkensvlees
  • Voer Granen, mais
  • Formaat Ca. 1 kg

16,95

Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Buikspek is het vlees wat aan de buikwand zit bij het varken, zoals je al kon raden. Het vlees is ontzettend populair voor op de BBQ en dat heeft alles met de smaak en vetgehalte te maken. Het vlees heeft een mooie vet vlees verhouding: tijdens de bereiding smelt het vet langzaam weg en laat het zijn smaak achter in het vlees. Tegelijkertijd zorgt het smeltende vet ook voor dat je vlees niet droog wordt.

Hoeveel heb je nodig

Normale eter: 200-250 gram
Grote eter: 250-350 gram
Meat lover: 350 gram +

Ingrediënten

100% varkensvlees
Dit product is Ca 1 KG

Voedingswaarde

  • Energie: 1360.0 Kj / 329.0Kcal
  • Vet: 29.1
  • Verzadigd vet: 10.5
  • Koolhydraten: 0.0
  • Suikers: 0.0
  • Eiwitten: 16.7
  • Zout: 0.2
  • Artikelnummer: 8718272024786

    Meer weten over buikspek

    Buikspek is het vlees en het vet van de buik. Bij een groot stuk buikspek zie je de inkepingen waar de ribben hebben gezeten, maar ook de vliezen en het gladde stuk vlees dat richting de lies loopt. Buikspek is heel vet en zit daarom vol met smaak.

    Tips van chef Bas

    Buikspek is het lekkerste wanneer deze langzaam bereid wordt, zo geef je het vlees rustig de tijd om zacht te worden. Marineer/pekel of rub het vlees wel goed van tevoren zodat het volledig het vlees in kan trekken en niet alleen de buitenkant er naar smaakt. Mijn favoriet is Aziatische buikspek: marineer het vlees met Hoisin saus, eventueel nog wat five spices kruiden en sambal. Laat minimaal 24 uur marineren en bereid daarna op lage temperatuur met een blokje kersenhout.

    • Well-done 70ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Buikspek zonder zwoerd

  • Buikspek-zonder-zwoerd-blk-1-varken

    Buikspek zonder zwoerd

    • Ca. 1 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink – Teriyaki

    • Japanese grill seasoning
    • Online op voorraad
  • SG111-Tokio-High-500ml

    Saus.Guru BBQ Saus Tokio High – 250ml

    • The Asian collection
    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-kers-cherry-chunks-1.5kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks kers 1,5kg

    • Lekker bij vlees, vis & gevogelte
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    16,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Buikspek zonder zwoerd

    Rookworst-met-boerenkool

    Rookworst

    • Niveau Moeilijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Thomas-met-foodbox

    8 gerechten uit de Thomas’ favorieten box

    • Niveau
    • Gang
    • Hoeveelheid

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service