-
Herkomst Nederland
-
Ras Keten Duurzaam Varkensvlees
-
Voer Granen, mais
-
Formaat Ca. 1 kg
15,95
Nu besteld = maandagavond in huis!
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
- Klanten geven ons een 9,2/10
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
Meer weten over buikspek
Buikspek is het vlees en het vet van de buik. Bij een groot stuk buikspek zie je de inkepingen waar de ribben hebben gezeten, maar ook de vliezen en het gladde stuk vlees dat richting de lies loopt. Buikspek is heel vet en zit daarom vol met smaak.
Van een stuk buikspek met zwoerd maak ik het liefst Pancetta van het spit. Door het vlees te vlinderen creëer je meer oppervlakte om te kruiden en wanneer je deze oprolt en opbindt.
- Well-done 70ºC
Veelgestelde vragen
Varkens buikspek met zwoerd is een stuk vlees van 100% varkensvlees. Het heeft een gewicht van ongeveer 1 kg.
Je bereidt Varkens buikspek met zwoerd door het zwoerd eerst in te snijden en vervolgens in een zoutlaag te leggen voor ongeveer 12 uur. Hierdoor wordt het vocht onttrokken uit het zwoerd waardoor je deze daarna mooi krokant kunt bakken. Het zwoerd heeft eerst een lage temperatuur nodig van ongeveer 140°C waarna deze krokant gebakken kan worden op 220°C.
De benodigde hoeveelheid Varkens buikspek met zwoerd hangt af van de eetlust van de persoon. Voor een normale eter is 200-250 gram voldoende, een grote eter heeft 250-350 gram nodig en voor een meat lover is meer dan 350 gram aanbevolen.
Om Varkens buikspek met zwoerd krokant te krijgen, moet het zwoerd eerst worden ingesneden en in een zoutlaag worden gelegd gedurende ongeveer 12 uur. Hierdoor wordt het vocht onttrokken. Vervolgens moet het zwoerd eerst op een lage temperatuur van ongeveer 140°C worden verwarmd om vervolgens bij 220°C krokant te worden gebakken.
Varkens buikspek met zwoerd komt uit de buik van het varken. Het is 100% varkensvlees.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!