• Persoonlijk advies van echte chefs

  • Grootste showroom van België en Nederland

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
Logo
    • BBQ privé-workshops
    • BBQ Ontdek Weken
    • Kamado Test & Taste Zaterdag
    • Het team
    • Over ons
    • BXC updates & nieuws
    • Vacatures
    • Showroom
    • Workshopruimte
    • Vlees kopen
    • Testpanel
    • Veelgestelde vragen
    • Contact
    • NL
    • BE
  • Persoonlijk advies van echte chefs

  • Grootste showroom van België en Nederland

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
  • Homepage
    • BBQ'sBekijk alle BBQ's
    • Kamado'sKamado'sDe veelzijdige keramische BBQ.
      • The BastardThe BastardDe meest stoere en complete kamado.Alles over The Bastard
        • The Bastard Small & Compact modellenThe Bastard Small & Compact modellen
        • The Bastard Medium modellenThe Bastard Medium modellen
        • The Bastard Large & XL modellenThe Bastard Large & XL modellen
        • The Bastard + tafelThe Bastard + tafel
        • The BastardThe Bastard
      • Big Green EggBig Green EggDe ultieme kwaliteit onder de kamado's.Alles over Big Green Egg
        • Big Green Egg mini & mini-max modellenBig Green Egg mini & mini-max modellen
        • Big Green Egg small & medium modellenBig Green Egg small & medium modellen
        • Big Green Egg large modellenBig Green Egg large modellen
        • Big Green Egg XL & 2XL modellenBig Green Egg XL & 2XL modellen
        • Alle modellenAlle modellen
      • Kamado JoeKamado Joe
        • Kamado Joe Kamado JuniorKamado Joe Kamado Junior
        • Kamado Joe Classic ModellenKamado Joe Classic Modellen
        • Kamado Big Joe modellenKamado Big Joe modellen
        • Alle modellenAlle modellen
      • MonolithMonolith
        • Monolith Icon & Junior Pro modellenMonolith Icon & Junior Pro modellen
        • Monolith Classic modellenMonolith Classic modellen
        • Monolith Lechef Pro modellenMonolith Lechef Pro modellen
        • Monolith + tafelMonolith + tafel
        • Alle modellenAlle modellen
      • Grill GuruGrill Guru
        • Grill Guru Compact & MediumGrill Guru Compact & Medium
        • Grill Guru LargeGrill Guru Large
        • Alle ModellenAlle Modellen
      • Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill GuruVergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
      • HoutskoolHoutskool
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
    • Pellet grillsPellet grillsDe set-and-forget grillervaring.
      • Traeger RangerTraeger Ranger
      • Traeger IronwoodTraeger Ironwood
      • Traeger TimberlineTraeger Timberline
      • Traeger ProTraeger Pro
      • Traeger accessoiresTraeger accessoires
      • PelletsPellets
    • Open vuurOpen vuurDe kunst van koken met vuur.
      • OFYROFYR
        • OFYROFYR
        • OFYR 10th Anniversary
        • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
        • BraaimasterBraaimaster
        • Home Fires braaiHome Fires braai
      • Keuzehulp bij aanschaf van een OFYRKeuzehulp bij aanschaf van een OFYR
      • OFYR accessoiresOFYR accessoires
      • PetromaxPetromax
    • GasGasKoken met gemak en snelheid.
      • NapoleonNapoleonUitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
        • NapoleonNapoleon
        • Hot WokHot Wok
      • Napoleon accessoiresNapoleon accessoires
      • Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecueAdvies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
    • Pizza ovens en smokersPizza ovens en smokers
        • OoniOoni
        • Vonken houtovensVonken houtovens
        • MasterbuiltMasterbuilt
      • Pizza receptenPizza recepten
    • Buitenkeukens & tafelsBuitenkeukens & tafels
      • Braaimaster tafelsBraaimaster tafels
      • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • Kamado tafelsKamado tafels
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Big Green Egg Modular Outdoor WorkspaceBig Green Egg Modular Outdoor Workspace
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Tweedekans programmaTweedekans programma
    • AccessoiresBekijk alle accessoires
        • The Bastard accessoiresThe Bastard accessoires
        • Big Green Egg accessoiresBig Green Egg accessoires
        • Big Green Egg onderdelenBig Green Egg onderdelen
        • Big Green Egg fan itemsBig Green Egg fan items
        • Kamado Joe accessoiresKamado Joe accessoires
        • Grill Guru accessoiresGrill Guru accessoires
        • Monolith accessoiresMonolith accessoires
        • Smokin' FlavoursSmokin' Flavours
        • Saus.GuruSaus.Guru
        • TraegerTraeger
        • NapoleonNapoleon
        • Hot Wok accessoires
        • OFYROFYR
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • PetromaxPetromax
        • BraaimasterBraaimaster
        • Ooni accessoiresOoni accessoires
        • Vonken houtovens accessoires
      • AanmakenAanmaken
      • Onderhoud & ReinigingOnderhoud & Reiniging
      • BBQ BoekenBBQ Boeken
      • GereedschapGereedschap
      • KledingKleding
      • GietijzerGietijzer
      • RoostersRoosters
      • Messen, houders & snijplankenMessen, houders & snijplanken
      • BBQ schortenBBQ schorten
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • ThermometersThermometers
      • Spit en rotisserieSpit en rotisserie
      • ProductbundelsProductbundels
      • Bekijk de nieuwste productenBekijk de nieuwste producten
      • De Ultieme ReeksDe Ultieme Reeks
    • Houtskool & brandstofHoutskool & brandstofBrandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
      • HoutskoolHoutskool
      • PelletsPellets
      • BrikettenBriketten
      • AanmakenAanmaken
      • RookhoutRookhout
      • De beste houtskool brandstof voor je kamadoDe beste houtskool brandstof voor je kamado
      • Toon alle houtskool, pellets & brikettenToon alle houtskool, pellets & briketten
      • Gevogelte accessoiresGevogelte accessoires
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • RookhoutRookhout
      • SpareribsSpareribs
      • Spit en rotisserieSpit en rotisserie
      • Vis & schaal- schelpdierenVis & schaal- schelpdieren
      • Vlees accessoiresVlees accessoires
      • WokkenWokken
      • ProductbundelsProductbundels
      • Delicatessen assortimentDelicatessen assortiment
        • Cadeaubonnen
        • Alle cadeautips
        • De 20 leukste kerstcadeaus van 2024De 20 leukste kerstcadeaus van 2024
        • De leukste cadeau’s voor jouw favoriete BBQ-gerechtDe leukste cadeau’s voor jouw favoriete BBQ-gerecht
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
    • FoodBekijk ons foodassortiment
    • Vlees & visVlees & vis
      • Alle Vlees & vis
        • Foodbox
        • Rundvlees
        • Varkensvlees
        • Lamsvlees
        • Gevogelte
        • BBQ vis
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
      • Meer over ons vleesassortimentMeer over ons vleesassortiment
      • FoodboxFoodbox
      • Sauzen
      • Rubs
      • Kruiden & Specerijen
      • Vlees
      • Olijfolie
      • Tafelzuren
      • Balsamico
      • Bruschetta & Dips
      • Truffel delicatessen
      • Deegwaren
      • Oosterse accessoires
      • Oosterse Sauzen
    • Recepten & tipsBekijk alle recepten
    • Recepten
        • Alle recepten & tips
        • Kamado recepten
        • Pellet grill recepten
        • OFYR recepten
        • Varken
        • Rund
        • Gevogelte
        • Lam
        • Wild
        • Groente
        • Vegetarisch
        • Schaal- & schelpdieren recepten
        • Vis
        • Deegwaren
        • Slow cooking
        • Spareribs
      • Bekijk alle recepten
    • Keuzehulp
        • Vergelijking kamado merken
        • Welke maat kamado
        • Pellet grill accessoires
        • Kamado accessoires
        • 10 BBQ boeken die je niet mag missen
        • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Heb je nog tips voor een lekkere BBQ rub?
        • Keuzehulp & BBQ advies bij gebruik
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
        • Download de Ultieme BBQ Keuzegids
    • Gebruik & onderhoud
      • Temperatuur regelen en controleren in de kamado
      • Kamado aansteken en op temperatuur houden
      • Help! Mijn gietijzeren rooster is geroest, hoe los ik dat op?
      • Vilt vervangen van de kamado
      • Caveman style: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Keuzehulp & BBQ advies bij gebruik
      • Roken op de kamado: Welk rookhout moet ik kiezen?Roken op de kamado: Welk rookhout moet ik kiezen?
        • BBQ Ontdek Weken
        • Kamado Test & Taste Zaterdag
        • Meld je aan voor onze gratis kamado videocursus
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
  • WorkshopsWorkshops
    • WorkshopsBekijk alle workshops
        • The Bastard Experience
        • BBQ Experience Workshop
        • Kamado Experience
        • Big Green Eggperience
        • OFYR Experience workshop
        • Bier & BBQ workshop
        • Agenda op basis van datum
        • Alle workshops bekijken
    • Masterclasses
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • OFYR Masterclass
        • Lente Experience
        • Italië 2.0 🆕
        • American Classics
        • Chef’s Choice menu
        • Streetfood 3.0
        • Vlees 4.0
        • Agenda op basis van datum
        • Bekijk alle masterclasses
      • Nieuw: Italië 2.0Nieuw: Italië 2.0
    • Maatwerk / Privé workshops
      • BBQ privé-workshops
Bekijk account
Bekijk alle resultaten voor:
  • Categorieën
  • Blogs & Tips
  • Workshops
  • Producten
  • Bekijk alle gevonden producten voor
  • Recepten
  • Bekijk alle gevonden recepten voor
    Toegevoegd aan je winkelmand
    Smokin' Flavours rooksnippers whisky vaten 1700ml
    Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    Verder met bestellen
    Food/BBQ Vlees/Rundvlees/Dry aged runder ribeye

    Dry aged runder ribeye

    Ca. 250 gram

    Dry-Aged-Runder-Ribeye-CLOSE
    Vlees-bezorgen-bxc
    runder-ribeye-vlees
    Dry-Aged-Runder-Ribeye-0.25KG-scaled-2
    Dry-Aged-Runder-Ribeye-CLOSE
    Vlees-bezorgen-bxc
    runder-ribeye-vlees
    Dry-Aged-Runder-Ribeye-0.25KG-scaled-2

    1 van 4

    • Herkomst Ierland
    • Ras Black Angus
    • Voer Gras
    • Formaat Ca. 250 gram

    25,95

    Online op voorraad
    Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
    Haal 'm op in een van onze
    Kies de juiste accessoires
    • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
    • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
    • Klanten geven ons een 9,2/10
    RundvleesBBQ VleesBBQ Vlees & visFoodVers

    Dit product wordt ingevroren geleverd

    Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

     

    Wat zeggen onze klanten?
    “Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

    “Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

    “We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

    • Productinformatie
    • Ook lekker met
    • Recepten

    De ribeye is een van de populairste steaks die er zijn. Het vlees heeft een mooie vetmarmering en extra spiervet, maar ook de malsheid van de lende. De naam ribeye komt van de plek waar de spier loopt en hoe de spier eruitziet: het vlees heeft namelijk de vorm van een oog en met het vetoog in het vlees. De spier zelf zit aan de rib, vandaar de naam! De ribeye is het verlengde van de dunne lende (entrecote).

    Het dry aged vlees wordt onder speciale omstandigheden minimaal 21 dagen gerijpt, hierdoor wordt het vlees malser en wordt de smaak nog intenser! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.

    Hoeveel heb je nodig?

    Normale eter: 125-175 gram

    Grote eter: 200-250 gram

    Meat lover: 250+ gram

    Ingrediënten

    100% Rundvlees

    Voedingswaarde

  • Energie: Ca. 250 gram
  • Vet: 9.4 Gr.
  • Verzadigd vet: 4.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 21.2 Gr.
  • Zout: 0.3 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272008342

    Meer weten over ribeye

    De ribeye bestaat eigenlijk uit twee verschillende stukken vlees met een vetoog in het midden. Aan de ene kant bevindt zich de lende (entrecote), en aan de andere kant de fijne rib (zonder bot).

    Meer over ribeye

    Tips van chef Bas

    Een ribeye bereid ik het liefst op een plancha of speksteen (soap stone). Hier sear je het vlees mee, waardoor het vet in de ribeye mooi krokant bakt en een fantastisch resultaat geeft. Kruid achteraf met salt flakes en vers gemalen peper en geniet van deze heerlijke steak!

    • Rare 46ºC
    • Medium 50ºC
    • Well-done 56ºC

    Advies nodig? We hebben 10 chefs die je graag 7 dagen per week helpen!

    Open whatsapp
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Dry aged runder ribeye

  • Dry-Aged-Runder-Ribeye-CLOSE

    Dry aged runder ribeye

    • Ca. 250 gram
    • Online op voorraad
    25,95 In winkelwagen
  • +
  • Olive Forged vleesmes pr gr

    Olive Forged Vleesmes

    • Online op voorraad
    61,95
  • Smoking-Flavours-whiskey-snippers-pose

    Smokin’ Flavours rooksnippers whisky vaten 1700ml

    • Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
    11,99
  • Maldon-sea-salt-flakes

    Zeezout vlokken Maldon

    • Voor een extra knapperige bite
    • Online op voorraad
    3,95
  • Totaal:

    25,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Dry aged runder ribeye

    Pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 8 personen
    Bekijk recept
    big-green-egg-koud-roken-cold-smoke-generator-1

    Basistechniek: Koud roken

    • Niveau
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid
    Bekijk recept

    De ultieme pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept
    stoofvlees-dutch-oven

    Stoofvlees met rode wijn en sukade

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Reverse sear rib eye

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Pulled Chicken

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Lamsrack reverse sear uit Nieuw Zeeland

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Bekijk recept

    Rosé gegrilde sukade, flat iron steak, op de kamado

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Dorade in zoutkorst

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept
    big-green-egg-boter-koud-roken-1

    Koud gerookte boter: koud roken op de kamado

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid
    Bekijk recept

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service

    Dry aged runder ribeye

    25,95

    Categorie Tuin

    Verkozen als beste webwinkel

    Wat zijn we trots op de Shopping Award als resultaat van het harde werken van het team en natuurlijk jullie support!

    Lees meer

    1 2 3 4 5
    9.2/10
    8568 reviews
    Goede kwaliteit!
    - Rutger Hende

    Gratis & snelle levering België en Nederland gratis vanaf € 30. Accessoires voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden. BBQ's op afspraak geleverd.

    Persoonlijke service Loop gerust binnen voor advies in de grootste showroom of praat 7 dagen per week met ons via whatsapp, chat, mail of telefoon.

    Ruim 15 jaar professionele ervaring 30 inhouse chefkoks die écht verstand van BBQ hebben en er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken.

    Ga snel naar:
    • Contact
    • Vacatures
    • Het team
    • Showroom
    • Over ons
    • Testpanel

    Ontvang de beste recepten & tips in je inbox!

    We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :)

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Openingstijden showroom

    Leuven, BE

    Momenteel gesloten
    • woensdag10:30 - 17:30
    • donderdag10:30 - 17:30
    • vrijdag10:30 - 17:30
    • zaterdag10:30 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdaggesloten

    Roosendaal, NL

    Momenteel gesloten
    • woensdaggesloten
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondag10:00 - 17:30
    • maandag10:00 - 17:30
    • dinsdaggesloten

    Nunspeet, NL

    Momenteel gesloten
    • woensdag10:00 - 17:30
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdag10:00 - 17:30

    Blijf op de hoogte!

    • facebook
    • instagram
    • youtube

    Contact

    Pastorijstraat 7
    3020 Herent
    +32 16 930 137 +32 16 930 137 [email protected] Heb je een klacht?

    Onze andere websites

  • NL bbqexperiencecenter.nl
  • © BBQ Experience Center. Home of BBQ. Alle prijzen incl BTW.     Algemene voorwaarden    Privacy    Start your own BXC

    Stel je vraag aan ons