De BBQ Experience Center Giftcard

Het leukste cadeau voor BBQ-fanaten

Elk jaar is de vraag hetzelfde: 'Wat wil je als cadeau?' Wij hebben het antwoord! De BBQ Experience Center giftcard! Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! De cadeaubon is inwisselbaar in onze webshop, showroom en is tevens geldig voor workshops. Dus, wat wil je nog meer?De BBQ Experience Center giftcard

Leuk om te geven én om te krijgen! Dé BBQ Experience Center cadeaukaart, perfect voor iedere hobbychef! Bestel dit product en je krijgt de cadeaukaart zo snel mogelijk in je brievenbus. Heb je extreem veel haast? Neem dan even contact op. Je kunt vanaf €5,- je eigen bedrag invullen. De cadeaukaart is in te wisselen in de webshop, showroom en ook geldig voor workshops

 

Giftcard bestellen Saldo checken
BBQ-Experience-center-cadeaukaart

De voordelen van een BBQ Experience Center Giftcard

De BBQ Experience Center giftcard kan je bij alle vestigingen van BBQ Experience Center gebruiken, zowel in Nederland als is België. En ook kan je hem inzetten als je een workshop bij ons wilt gaan volgen! Als je een giftcard hebt, hoef je hem ook niet één keer te besteden. De kaart is geldig twee jaar na uitgifte.

Heb je al een deel gebruikt van je giftcard, maar weet je niet hoeveel er nog op staat? In de saldochecker kan je controleren hoeveel er nog op staat.

Saldo checken


  • Te besteden op het gehele assortiment en voor workshops
  • Te besteden in alle BBQ Experience Center showrooms én online
  • Je hoeft hem niet in één keer te besteden
  • Het te besteden bedrag is zelf in te vullen
  • Geldig twee jaar naar uitgifte

Saldo checken

Heb jij een cadeaukaart ontvangen? Bekijk je saldo in de saldochecker, je kan ook je saldo opvragen in één van onze showrooms in Nederland en België. Vul je kaartnummer in en bekijk hoeveel saldo er nog op jouw giftcard staat.

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE BBQ EXPERIENCE CENTER GIFTCARD

De BBQ Experience Center Giftcard is twee jaar na uitgifte geldig en kan in delen worden. Deze giftcard is geldig voor het gehele assortiment inclusief workshops! Je kan de kaart gebruiken in al onze BBQ Experience Center showrooms zowel in Nederland als in België en online! Houd er rekening mee dat de kaart niet kan worden herladen.

Bestel de giftcard

 

Stel je vraag aan ons