Varkens procureur

Ca. 1.25 kg.

  • Herkomst Nederlands
  • Ras KETEN DUURZAAM VARKENSVLEES
  • Voer Graan, mais
  • Formaat Ca. 1.25 kg

17,95

Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De procureur is de spier die vanaf filet doorloopt naar de nek. Hij begint in de nek eindigt waar de ribkarbonades beginnen. Het vlees wordt veelal gebruikt voor pulled pork door zijn goede vet vlees verhouding en het vlees is heel goed geschikt om te pullen.

Probeer er ook eens smoked steaks van te maken, snij er duimdikke steaks van en gaar ze langzaam bij 140 graden tot 70 graden kern en grill ze vervolgens kort af op gietijzer. Of maak er een mooie rollade van voor op je spit!

Deze procureur weegt ca. 1.25 kg.

Hoeveel heb je nodig

Normale eter: 200-250 gram
Grote eter: 250-350 gram
Meat lover: 350 gram +

Ingrediënten

100% varkensvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 661.0 Kj / 158.0 Kcal
  • Vet: 8.2 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.2 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 21.1 Gr.
  • Zout: 0.1 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272018525

    Meer weten over de procureur

    Als je op zoek bent naar een smakelijk en veelzijdig stuk varkensvlees om op de BBQ te bereiden, dan is procureur zeker een aanrader!

    Tips van chef Bas

    Pulled pork langzaam bereid blijft toch altijd heel lekker, bewaar de restjes vooral voor een keer door andere gerechten heen zoals door een rijstgerecht of om er bijvoorbeeld pulled pork bitterballen van te maken.

    • Well-done 70ºC
    • Pulled pork 93ºC
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Varkens procureur

  • Varkens-procureur-vlees

    Varkens procureur

    • Ca. 1.25 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • Meat claws Smokin' Flavours

    Meat claws Smokin’ Flavours

    • Shred it like a bear
    • Online op voorraad
  • Meater-2

    Meater 2+ draadloze thermometer

    • De nieuwste Meater
    • Online op voorraad
  • Pulled pork pakket

    Pulled pork bundel

    • Alles in huis voor je pulled pork
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    17,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Varkens procureur

    Gegrilde procureur

    • Niveau
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid

    Asperges, het witte goud van de BBQ

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen

    Pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 8 personen

    Pulled pork Kimchi Burger

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Pulled pork hamburger

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Pulled pork burger

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 peronen

    Pulled pork met koolsalade, ingelegde groenten en gepofte aardappel

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 6 personen

    Brioche broodje pulled pork met rode kool appel salade

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 10 personen

    De ultieme pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Veelgestelde vragen

    Met de varkens procureur kun je smoked steaks maken of een mooie rollade voor op je spit.

    Je kunt het beste duimdikke steaks snijden van de varkens procureur.

    Je kunt de varkens procureur langzaam garen bij 140 graden tot 70 graden kern en vervolgens kort op gietijzer grillen.

    Voor een normale eter heb je 200-250 gram nodig, voor een grote eter 250-350 gram en voor een meat lover 350 gram of meer.

    Deze varkens procureur weegt circa 1.25 kg.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service