Op deze pagina staat de meest recente informatie rondom de effecten van corona op onze dienstverlening. Deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Showroom bezoek

Onze showroom is momenteel geopend van donderdag t/m maandag van 10:00 tot 17:30. Dinsdag en woensdag is de showroom gesloten maar je bestelling in de webshop wordt natuurlijk gewoon verzonden. Twijfel je tussen de verschillende type barbecue’s die we hier hebben staan, wil je graag meer informatie over de verschillen tussen de kamado’s of wil je shoppen voor een nieuw accessoire of smaakmaker? Kom dan lekker langs! Wat je allemaal in onze showroom kan vinden vindt je hier.

Klantenservice

We hebben extra collega’s op de klantenservice om je zo snel mogelijk te voorzien van advies of antwoord op je vraag. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 tot 17:00. De klantenservice kun je benaderen voor bestelling gerelateerde vragen, maar ook voor advies over je gerecht en of een bereiding. Onze chefs zitten klaar voor je!

Stel je vraag gerust via e-mail, telefoon of chat op de website. Mochten we niet direct reageren, laat dan je e-mail achter en we komen er zo snel mogelijk en altijd bij je op terug.

Afhalen bij het BBQ Experience Center

Wanneer je een bestelling in de webshop plaatst en kiest voor afhalen, zetten wij deze met liefde voor je klaar.  Afhalen kan 5 dagen per week, dus ook in het weekend. Op dinsdag en woensdag is de showroom gesloten, van donderdag t/m maandag zijn we geopend van 10:00 tot 17:30.

Plan een (video)call voor advies over je gerecht of een product

Is de reis naar het mooie Roosendaal toch net wat te ver voor je? Laat niets je tegenhouden om een (video)call met ons te plannen! Wij zijn er om je te helpen met je gerecht, bereiding of uitleg over een product (of dat nu al in je kast ligt of je het wilt aanschaffen). Hoe krijg je dat vlies het makkelijkste van de sparerib? Hoe fileer je die vis? Welk rookhout en rub past hier het beste bij? Plannen die afspraak en een chef neemt maar al te graag even de tijd voor je! Deze service is gratis.

Afspraak plannen doe je gemakkelijk en snel via deze online agenda ➡️  https://calendly.com/bbqexperiencecenter

 

 

Informatie rondom logistiek: het verzenden van je pakket via pakketpost en/of BBQ via palletvracht

Ons magazijn en de logistiek blijven geopend en werken door. Je kunt dus gerust een bestelling in de webshop plaatsen, deze wordt met liefde door ons ingepakt en verzonden. Ook BBQ’s worden nog gewoon verzonden en aan huis geleverd, indien gewenst gemonteerd. Bij een BBQ wordt altijd persoonlijk door ons contact met je opgenomen om een afspraak voor levering te plannen.

Andere bestellingen versturen we via PostNL, waarbij geldt op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Wanneer je pakket ons magazijn heeft verlaten ontvang je een track&trace code. Houd deze goed in de gaten, dit is ook de informatie waarover wij beschikken. We vertrouwen op snelle en goede afhandeling door de vervoerder. Mocht het nu lang duren neem dan even contact met ons op. Wanneer je je bestelling per se voor een bepaalde datum wilt ontvangen, kun je ook kiezen voor afhalen.

Workshops

De workshops gaan vanaf 25 janauri weer gewoon door! Gelukkig maar, want er zijn genoeg mensen die nog een workshop moeten inhalen omdat deze niet mocht plaatsvinden binnen de regelgeving van de toenmalige lockdown. Mocht je nog een workshop moeten inhalen heb je waarschijnlijk al een online formulier toegestuurd gekregen om deze te verplaatsen. Mocht je dit nog niet toegestuurd hebben gekregen neem dan even contact met ons op. Bij onze workshop controleren wij nog altijd op een geldig corona toegangsbewijs en bewaren we de afstand. Hier vindt je alle informatie over onze verschillende workshops en skill sessions.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ