Met groene asperges en zwarte knoflookmayonaise
Noord-Afrikaanse varkenshaas

Veelgestelde vragen
Wat zijn de ingrediënten voor de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
De ingrediënten zijn: 2 stuks varkenshaas van 500 gram, Harissa van Angus & Oink, BBQ Saus Black Garlic van Saus.Guru, 750 gram groene asperges, 200 gram shiitake champignons, extra vierge olijfolie, grof zeezout en zwarte peper.
Wat zijn de benodigdheden voor de bereiding van de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
Je hebt een plate setter (hitteschild), een RVS rooster, rookchunks olijf, een kernthermometer en een BBQ tang nodig.
Hoe lang duurt de bereiding van de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
De bereidingstijd is 45 minuten.
Hoe moeilijk is het om de Noord-Afrikaanse varkenshaas te bereiden?
De bereiding is makkelijk.
Voor hoeveel personen is de Noord-Afrikaanse varkenshaas bedoeld?
Dit recept is bedoeld voor 4 personen.