Simpel en snel!
Lekkerbekje met verse remouladesaus

Veelgestelde vragen
Wat zijn de ingrediënten voor Lekkerbekje met verse remouladesaus?
De ingrediënten voor dit recept zijn: Kabeljauw filet, 2 stuks a 130 gram, Tempurabloem, 100 gram, Water, 160 ml, Mayonaise, 3 eetlepels, Augurk, fijn gesneden, Gehakte kappertjes, Peterselie, 1 bos, Citroensap, naar smaak, Peper, Zout, Olijfolie.
Welke benodigdheden heb ik nodig voor het maken van Lekkerbekje met verse remouladesaus?
Voor het bereiden van dit recept heb je een Multilevel systeem, een RVS rooster en een Skillet pan nodig.
Hoe lang is de bereidingstijd voor Lekkerbekje met verse remouladesaus?
De bereidingstijd voor dit recept is 30 minuten.
Voor hoeveel personen is het recept Lekkerbekje met verse remouladesaus?
Dit recept is voor 2 personen.
Wat is de moeilijkheidsgraad van het recept Lekkerbekje met verse remouladesaus?
De moeilijkheidsgraad van dit recept is makkelijk.