Veelgestelde vragen
Dit is een recept voor een borrelplank met Iberico ribfingers & chicken wings, aangevuld met Italiaanse gehaktballetjes en Vacherin Mont D’or, bereid op de barbecue.
Voor de Iberico ribfingers heb je nodig: Iberico ribfingers, 6 stuks, Angus & Oink Bengali Curry Powder, BBQ Experience Center original BBQ saus. Voor de chicken wings: Chicken wings, 6 stuks, Angus & Oink Hot & Hostile rub. Voor de Italiaanse gehaktballetjes: Rundergehakt, 500 gram, Ei, 1 stuk, Panko, 3 eetlepels, Olie om in te bakken. Voor de Vacherin Mont D’or: Vacherin Mont D’or, Rozemarijn, 1 takje, Citroen tijm, 1 takje, Notenbrood.
Je hebt een Multilevel-systeem, Hitteschild, Halve maan rooster, 2 stuks, Skillet, Chunks appelhout, 2 stuk nodig.
Langer dan 1 uur.
Voor 2 personen.