Van de Grill Guru tafelgrill
Adana Kebab

Veelgestelde vragen
Voor de Kebab: Lamsgehakt (200 gram), Angus & Oink – Shawarma (naar smaak), Gerookte paprikapoeder (½ theelepel), Rode ui (¼ stuk), Rode paprika (1 stuk), Gepofte knoflook (2 tenen), Platte peterselie (2 takken). Voor de munt yoghurt: Turkse Yoghurt (3 eetlepels), Munt (2 takjes), Dille (3 takjes), Citroensap (van 1 gegrilde citroen), Knoflook (2 tenen), Angus & Oink – Za’atar (naar smaak), Wajos Tzatziki dip. Voor het flatbread: Bloem (500 gram), Zout (10 gram), Gist (6 gram), Olijfolie (naar smaak), Angus & Oink – Za’atar (naar smaak), Lauwwarm water (260 gram). Voor de garnering: Gegrilde tomaat (1 stuk), Turkse paprika (1 stuk), Rode ui (1 stuk).
Makkelijk
35 Minuten
2 Personen
Je hebt een Tafelgrill, 2x RVS spiezen en een Snijplank nodig.