Met temperaturen van 30 graden, een strakblauwe lucht en gezelligheid met vrienden en familie kan dit alleen maar een top weekend worden. Daar hoort natuurlijk een lekkere BBQ bij. En wat het nog beter maakt, onze Andres is jarig en trakteert iedereen op 10% korting 🥳🎉! Of je nu op zoek bent naar een accessoire, een nieuwe BBQ of een fantastisch stuk vlees: wees er snel bij want op=op.

De actieperiode is 7 t/m 10 september 2023 en zowel geldig binnen de webshop als onze showrooms. Gebruik de kortingscode ‘hoera10‘ tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verrekend.

De korting is geldig op het volledige assortiment, behalve BBQ boeken (wetgeving laat niet toe om daar korting op te geven) en cadeaubonnen.

De korting is dus wel geldig op:

  • Reeds afgeprijsde producten. Zie je een aanbieding gaat daar dus nog eens 10% extra vanaf.
  • Workshops! Met wie ga jij een workshop volgen?
  • Food assortiment! Het is fantastisch weer dus die BBQ gaat sowieso aan. Kom je een stuk vlees halen in de showroom?
  • BBQ’s! En indien we normaal gesproken een actiepakket of workshop erbij cadeau geven, krijg je die er nu ook nog bij!
  • Alle andere accessoires en producten 😄

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ