Dry aged runder ribeye

Ca. 250 gram

  • Herkomst Ierland
  • Ras Black Angus
  • Voer Gras
  • Formaat Ca. 250 gram

25,95

Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De ribeye is een van de populairste steaks die er zijn. Het vlees heeft een mooie vetmarmering en extra spiervet, maar ook de malsheid van de lende. De naam ribeye komt van de plek waar de spier loopt en hoe de spier eruitziet: het vlees heeft namelijk de vorm van een oog en met het vetoog in het vlees. De spier zelf zit aan de rib, vandaar de naam! De ribeye is het verlengde van de dunne lende (entrecote).

Het dry aged vlees wordt onder speciale omstandigheden minimaal 21 dagen gerijpt, hierdoor wordt het vlees malser en wordt de smaak nog intenser! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 125-175 gram

Grote eter: 200-250 gram

Meat lover: 250+ gram

Ingrediënten

100% Rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: Ca. 250 gram
  • Vet: 9.4 Gr.
  • Verzadigd vet: 4.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 21.2 Gr.
  • Zout: 0.3 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272008342

    Meer weten over ribeye

    De ribeye bestaat eigenlijk uit twee verschillende stukken vlees met een vetoog in het midden. Aan de ene kant bevindt zich de lende (entrecote), en aan de andere kant de fijne rib (zonder bot).

    Meer over ribeye

    Tips van chef Bas

    Een ribeye bereid ik het liefst op een plancha of speksteen (soap stone). Hier sear je het vlees mee, waardoor het vet in de ribeye mooi krokant bakt en een fantastisch resultaat geeft. Kruid achteraf met salt flakes en vers gemalen peper en geniet van deze heerlijke steak!

    • Rare 46ºC
    • Medium 50ºC
    • Well-done 56ºC
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Dry aged runder ribeye

  • Dry-Aged-Runder-Ribeye-CLOSE

    Dry aged runder ribeye

    • Ca. 250 gram
    • Online op voorraad
  • +
  • Olive Forged vleesmes pr gr

    Olive Forged Vleesmes

    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-whiskey-snippers-pose

    Smokin’ Flavours rooksnippers whisky vaten 1700ml

    • Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
  • Maldon-sea-salt-flakes

    Zeezout vlokken Maldon

    • Voor een extra knapperige bite
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    25,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Dry aged runder ribeye

    Gerookte en gegrilde ribeye met miso-aubergine

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Koudgerookte ribeye met beukenzwammen & shiitake

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Voorgerecht
    • Hoeveelheid 6 personen

    Steak sandwich van ribeye

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Surf 'n turf burger_lr-13

    Broodje Surf ‘N Turf

    • Niveau moeilijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen

    Reverse sear rib eye

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Veelgestelde vragen

    Dry aged runder ribeye is een speciaal soort rundvlees dat minimaal 21 dagen is gerijpt onder speciale omstandigheden. Dit rijpingsproces maakt het vlees malser en intensifieert de smaak.

    De hoeveelheid hangt af van de eetlust. Voor een normale eter adviseert men 125-175 gram, voor een grote eter 200-250 gram en voor een echte meat lover is 250+ gram aanbevolen.

    Dry aged runder ribeye is gemaakt van 100% rundvlees.

    De dry aged runder ribeye heeft minimaal 21 dagen gerijpt.

    Tijdens het rijpingsproces wordt de dry aged runder ribeye malser en de smaak wordt intenser.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service