De BBQ Atlas – Julius Jaspers

35,00

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecuen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party’s in Australië, satés in Indonesië, kamado’s uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

Artikelnummer: 9789048860548

Veelgestelde vragen

De auteur van De BBQ Atlas – Julius Jaspers is Julius Jaspers zelf. Hij is een bekende Nederlandse chef en grillmeester.

De BBQ Atlas – Julius Jaspers is een boek dat zich richt op de kunst van het barbecueën. Het bevat recepten en tips van Julius Jaspers, met focus op verschillende barbecue technieken wereldwijd.

Ja, De BBQ Atlas – Julius Jaspers is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in de barbecue wereld. Het bevat duidelijke instructies en uitleg over verschillende barbecue technieken.

Ja, De BBQ Atlas – Julius Jaspers bevat een scala aan gerechten van over de hele wereld die allemaal bereid kunnen worden op de barbecue. Het varieert van eenvoudige tot complexe recepten.

Nee, De BBQ Atlas – Julius Jaspers is niet alleen voor specifieke barbecues zoals de kamado, big green egg, the bastard, ofyr. Het boek behandelt een breed scala aan barbecue stijlen en technieken die op verschillende soorten barbecues toegepast kunnen worden.

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

Shopping Secure gecertificeerd

1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service