Heb je weleens een BBQ-feestje georganiseerd? Dat kan best stressvol zijn. Heb ik wel voldoende eten? Is het allemaal gaar en op tijd klaar? Wanneer begin ik met welk gerecht? Het liefst wil je niet de hele tijd bij je BBQ staan, maar ook ongedwongen van je visite kunnen genieten met een biertje in je hand, toch BBQ fan? Herkenbaar!

We hebben vier van onze favoriete recepten geselecteerd waarbij je maximaal 1 uur tijd kwijt bent tijdens je feestje zodat jij lekker achterover kunt leunen. Starten met een echte klapper? Thomas maakte speciaal voor jou onderstaande Shotgun Shells. Dit wordt gegarandeerd een succesvol BBQ-feestje! Veel plezier 🔥

Doe eens gek met deze klapper!

SHOTGUN SHELLS

Shotgun Shells zijn gevulde cannelloni’s (pasta ‘buizen’) gevuld met gekruid gehakt, omwikkeld met spek en afgelakt met BBQ-saus. Ideale snack voor een groep van 8 personen. ‘s Ochtends bereid je het gehaktmengsel voor en vul je de cannelloni rolletjes. Wikkel om elke cannelloni een plak spek. Tijdens je feestje rook en gaar je de shotgun shells op 120 graden indirect. Klaar in 30 minuten!

Bekijk het recept

Misstaat nooit op een BBQ-feestje

Onze favoriete party snacks

Favoriet bij ons zijn eenvoudige gerechten die je makkelijk kunt voorbereiden en voor grotere groepen mensen kunt maken. Zoals deze! Doe er je voordeel mee 😊

Pulled Pork

Pulled pork kun je eenvoudig een dag van tevoren klaarmaken en de volgende dag wanneer je gasten er zijn rustig opwarmen en pullen. Op deze manier heb je er op je feestje weinig omkijken naar.

Voorbereiding: 10+ uur.
Bereidingstijd tijdens je feestje: 1 uur

Lees het recept

Spotlight-bbq-feestje-tips
Spotlight-bbq-feestje-tips (1)

Moink Balls

De ultieme partysnack die maar 30 minuten aan voorbereiding kost! Het op smaak maken van het gehakt en het rollen van de ballen is het enige wat je hoeft te doen. Daarna doet je BBQ het werk. Tip: lak de balletjes een kwartier voordat ze klaar zijn af met jouw favoriete BBQ-saus.

Voorbereiding 30 minuten.
Bereidingstijd tijdens je feestje: 1 uur

Bekijk de video

Ribfingers

Spareribs hebben redelijk wat bereidingstijd nodig. Daarom is het maken van ribfingers een snellere keuze. En eenvoudig te maken voor een grote groep mensen! Op een broodje of uit het vuistje. Heerlijk!

Voorbereiding 10 minuten.
Bereidingstijd tijdens je feestje: 1 uur

Bekijk de video

Spotlight-bbq-feestje-tips (1)

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ