Vandaag delen we de favorieten van een wel heel speciale Belgische collega.. Andres! Zijn passie voor lekker eten en BBQ is waar hij elke dag voor uit bed komt. We zijn er trots op dat hij mede-aandeelhouder is van BXC België!

ANDRES’ FAVORIETEN

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van Country Manager op zich nam, volgde hij zijn opleiding in een Michelin-ster restaurant en was hij al actief in BBQ-catering met zijn eigen bedrijf. Inmiddels is de catering opgenomen in BBQ Experience Center als extra dienst. En met succes! Andres organiseert met zijn team veel (bedrijfs)feestjes, trouwfeesten en meer. Hij weet als geen ander wat lekker eten is. Die kennis deelt hij maar al te graag in de showroom van Leuven en tijdens een van de workshops.

FIRE IT UP!

FAVORIETE BBQ

Het beste van twee werelden: Big Green Egg voor de snelle en low&slow bereidingen en de OFYR is ideaal voor grote groepen!

Bekijk OFYR

MIJN FAVORIETE RUB

BESTE SMAAKMAKERS

Eigenlijk alles van Rock’N’Rubs, Truffle Shuffle met kruiden, eekhoorntjesbrood en zomertruffels is toch wel mijn favoriet. Als smaakmaker mag uiteraard ook Zeeuwsce Zoute niet ontbreken. Tof product!

Bekijk alle Rock’N’Rubs

SMOKE IT BABY!

FAVORIETE ROOKHOUT

Als we het over rookhout hebben, geven kers– en appelhout de lekkerste smaak af. Hickory kies ik als de smaak iets meer mag zijn. Probeer het zelf thuis uit en ontdek jouw eigen favoriet!

Bekijk alle rookhout

mergpijpjes met tartaar van rund

MIJN SIGNATURE DISH

Ik deel graag mijn signature dish: mergpijpjes met tartaar van rund. Dit gerecht smelt zo weg op je tong. Heerlijk!

Bekijk het recept

WOK IT LIKE IT’S HOT!

FAVORIETE TECHNIEK

Voor mij is de wok een absolute favoriet!  Dat is zo’n veelzijdige accessoire voor op de kamado. Ideaal voor snelle gerechten. Op de OFYR gebruik ik het liefst de horizontale spiezen.

Bekijk het recept

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ