BBQ Experience Catering

Hoogwaardige BBQ-catering, op maat gemaakt voor jou.

Zoals je misschien wel kunt inschatten, ga je bij ons geen gewone BBQ vinden met worst of sate. Culinair verfijnde en hoogwaardige gerechten met aandacht gemaakt op hout of houtskool gestookte BBQ’s, zoals je van het team van BBQ Experience Center gewend bent. Interesse? Ontdek onze catering formules en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij BBQ Experience Center gaan we verder dan enkel barbecues verkopen. Met meer dan 15 jaar horeca-ervaring delen we graag onze expertise via onze catering. Onze focus ligt op het verzorgen van onvergetelijke culinaire ervaringen tijdens jouw outdoor cooking adventure. Door te grillen, te roken en/of langzaam te garen met de hitte van hout of houtskool, krijgen de ingrediënten een geweldige smaak boost en een karakteristieke, pure smaak. Ontdek onze uitgebreide menu’s en laat je verrassen door de lekkerste gerechtjes.

Bekijk onze formules Stel direct je offerte samen

 

VERHALEN VERTELLEN MET EEN GERECHT

Wat ons uniek maakt? Wij maken de gerechten persoonlijk. Hoe vertel je een verhaal met een gerecht? Samen gaan we terug naar je herinneringen. Wat aten jullie op de eerste date? Waar liggen goede herinneringen? Wat onderscheidt jullie als bedrijf en hoe kunnen we dat vertalen in een gerecht? Dat brengt het gesprek op je evenement zeker en vast op gang!

Onze aandacht voor detail en kwaliteit zie je terug in onze catering aanpak. Door een intensieve samenwerking met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, voor vlees, vis en groenten werken we met verantwoorde ingrediënten. Zo maken we veel van onze marinades en dressings zelf, wat zorgt voor verrassende en unieke smaken. Zo kun jij ook ontspannen op je feest of evenement, wetende dat wij voor alles zorgen. Ontdek onze ‘full OFYR experience’ , waarbij we werken met de ronde open vuur BBQ van OFYR voor een extra warme sfeer. Door de ronde vorm kan iedereen onder genot van een hapje en drankje zich aanvoegen. Naast onze ‘full OFYR experience’, bieden we ook andere catering formules. Zo hebben we de ‘streetfood experience’ samengesteld, waarbij je wordt verrast door streetfood hapjes en gerechten. Ook bieden we de ‘low & slow experience’ met onder andere brisket, pulled pork en ribs.

Advies geven zit in ons bloed. We helpen niet alleen bij het kiezen van de juiste BBQ, maar ook bij het selecteren van gerechten voor je evenement. Met ons uitgebreide assortiment aan recepten en ervaring in de horeca, bieden we unieke BBQ-menu’s aan, zoals ons ‘low and slow BBQ-menu’. Hierbij genieten gasten van drie langzaam gegaarde gerechten en drie bijgerechten, met de mogelijkheid tot extra opties.

Culinair genieten met sharing formules en heerlijke gerechten

Bij ons vind je geen standaard BBQ-catering. Door onze sharing formules en verrukkelijke gerechten bieden we een culinaire ervaring voor jouw feest of event. Wij werken enkel met de beste ingrediënten om de lekkerste gerechtjes te serveren.

Kies voor een sharing diner waarbij alle gerechten op tafel worden geserveerd, of geniet van meerdere gangen met heerlijke gerechten. Door het verhaal achter de gerechten te delen, breng je gegarandeerd gesprekken op gang. Samen bepalen we de beste opzet voor jouw evenement, er is van alles mogelijk.

Interesse in ons streetfood experience menu? Gasten kunnen genieten van twee streetfood hapjes en twee gerechten/bites. Opties voor extra’s zoals potato wedges en extra streetfood gerechten zijn beschikbaar. En als toetje? Dat is optioneel bij te bestellen. Benieuwd naar onze streetfood opties?

Bekijk onze formules Stel direct je offerte samen

Laat ons het werk doen

Zodat jij kunt genieten van je feest of evenement, nemen wij alles uit handen:
– Bestek, servies en glaswerk voor de gerechten
– Het verzorgen van lekkere drankjes
– Sfeervolle aankleding met tafels en tenten
– Professioneel bedienend personeel
– En de afwas? Die nemen wij uiteraard mee naar huis!

Ervaring

Met onze horeca-achtergrond is het verzorgen van hoogwaardige BBQ-catering voor evenementen, bedrijven en feesten als tweede natuur voor ons. We hebben ervaring met zowel kleine als grote bedrijven.

Meer informatie of offerte?

Onze eventmanager, Filip, staat klaar om naar al jouw cateringwensen te luisteren. Onze chefs bereiden dagelijks de lekkerste gerechtjes. Filip zal met zijn team uitgebreide menu’s samenstellen voor de ultieme BBQ-ervaring op jouw feest. Van het aperitief tot aan het dessert, we denken met je mee. Vul de offerte in en we nemen snel contact met je op. Je bent ook van harte welkom om op afspraak langs te komen in onze showroom om de cateringmogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze formules Stel direct je offerte samen

Stel je vraag aan ons