BBQ Experience Catering

Culinaire invulling voor je evenement

Zoals je misschien wel kunt inschatten, ga je bij ons geen “gewone” BBQ vinden met een speklapje of een stokje sate. Culinair verfijnde en hoogwaardige gerechten met aandacht gemaakt op hout of houtskool gestookte BBQ’s, zoals je van het team van BBQ Experience Center gewend bent.

Of je nu een intieme bruiloft of groot bedrijfsevenement organiseert, voor alles hebben we de ervaring en expertise om je evenement onvergetelijk te maken. Onze getalenteerde chefs hebben een ware passie voor outdoor cooking en gebruiken alleen de beste ingrediënten om unieke, verrassende en vooral smaakvolle gerechten te bereiden.

VERHALEN VERTELLEN MET EEN GERECHT

Wat ons uniek maakt? Wij maken de gerechten persoonlijk. Hoe vertel je een verhaal met een gerecht? Samen gaan we terug naar je herinneringen. Wat aten jullie op de eerste date? Waar liggen goede herinneringen? Wat onderscheidt jullie als bedrijf en hoe kunnen we dat vertalen in een gerecht? Dat brengt het gesprek op je evenement zeker en vast op gang!

Onze chefs doen iedere dag niets anders dan jou helpen met jouw outdoor cooking adventure. Of ze nu een workshop geven, een recept uitwerken, je helpen in de showroom of op jouw evenement staan te koken.. het gaat uiteindelijk om het gerecht wat we samen maken. Dat zie je ook terug in onze catering aanpak. We vertellen graag hoe we tot een gerecht gekomen zijn en met welke prachtige duurzame ingrediënten we werken.

ETEN ZOALS JIJ HET WILT

De manier van serveren is helemaal af te stemmen op jouw evenement. Een walking dinner met BBQ bites die we serveren op grote planken zorgt voor een dynamische sfeer. Een family style diner aan lange tafels nodigt uit tot diepgaande gesprekken met je tafelgenoten. Voor jouw evenement kiezen we de juiste vorm. Wij zijn gewend om flexibel te zijn, van een intiem diner tot een groot evenement met meer dan duizend personen. Alles is mogelijk. Van meerdere festival-style foodtrucks tot een enkele chef die bij jou in de achtertuin staat.

HONGER GEKREGEN?

Onze gerechten kenmerken zich door de unieke smaak. Ze zijn volledig op hout of houtskool bereid maar worden niet omschreven als traditionele BBQ: het aroma van rook zetten we subtiel in haar kracht. Door te grillen, te roken en/of langzaam te garen met de hitte van hout of houtskool, krijgen de ingrediënten een geweldige smaak boost en een karakteristieke, pure smaak. Door een intensieve samenwerking met zorgvuldig geselecteerde leveranciers voor vlees, vis en groenten werken we met verantwoorde ingrediënten. Maar wat gaan we serveren? Kies uit een van onze menu’s en laten we samen op zoek gaan naar de persoonlijke touch!

Bekijk onze catering formules Bekijk onze OFYR menu opties

WIJ REGELEN ALLES VOOR JE

Koken en smaak is onze passie, we gaan geen uitdaging uit de weg. Maar met enkel eten is je evenement nog niet compleet. Dat begrijpen wij. Onze eventmanagers nemen dan ook graag meer voor je uit handen. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig bestek, servies en glaswerk om onze gerechten op te serveren. Het verzorgen van lekkere drankjes. Het verder aankleden met tafels en tenten. Bedienend personeel. En de afwas nemen we uiteraard gewoon weer mee terug naar huis.

OVER BBQ EXPERIENCE CENTER

Wij bestaan maar om één reden: jou helpen met jouw outdoor cooking adventure. Samen dat geweldige gerecht maken en genieten met vrienden en familie. De aandacht die we aan onze missie geven komt perfect terug in onze catering aanpak. Persoonlijk, kwaliteit en verrassend.

BBQ WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Actief met je collega’s aan de slag, een workshop is een gezellige invulling voor je evenement! Je steekt samen met collega’s de handen uit de mouwen en gaat onder onze professionele begeleiding aan de slag met fantastische BBQ gerechten. Het niveau, lengte en ingrediënten zijn volledig zelf samen te stellen. We organiseren BBQ workshops voor bedrijven op locatie of in onze volledig ingerichte workshopruimte in Herent waar we groepen tot ongeveer 70 personen aan kunnen. Optioneel kun je er zelfs een inspirerende ruimte bij boeken voor een presentatie, vergadering of training.

ERVARING

Het verzorgen van de mooiste BBQ caterings op locatie voor evenementen en bedrijven is met onze horeca achtergrond als een tweede natuur. Bedrijven waar we eerder een mooi evenement voor hebben mogen neerzetten zijn zowel kleine als grote bedrijven:

Meer informatie of offerte?

Onze eventmanager Andres gaat graag in gesprek met je, geen wens is voor hem te gek. Vul onderstaand formulier in en we komen er snel bij je op terug. Ook ben je altijd van harte welkom om op afspraak de mogelijkheden bij ons te komen bespreken.

Stel je vraag aan ons