De scherpe verse knoflook karakters zijn nu omgezet in een veel zachtere knoflooksmaak met rijke sojasaus-achtige tonen met veel diepgang. Technisch gezien is dit dus geen fermentatieprocess, maar een valt het onder het zogenaamde Maillard-effect. De Black Garlic saus van Saus.Guru zit boordevol romige en frisse smaaktonen om een breed scala aan maaltijden, sandwiches, snacks en pommes frites op smaak te brengen.
Ps. De basis mayonaise wordt gemaakt zonder ei en deze saus is daardoor 100% plantaardig.
Ingrediënten: water, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, azijn, zout, zwarte knoflook (1,1%), knoflook, ui, SOJA bonen, TARWE (GLUTEN), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), balsamicoazijn, gemodificeerde aardappel zetmeel, kleurstof (natuurlijk caroteen), zwarte peper, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidanten (calcium EDTA).
Allergenen: Soja, gluten en tarwe
Inhoud: keuze 250ml of 500ml