-
Herkomst Uruguay
-
Ras Angus
-
Voer Graan
-
Formaat Ca. 250 gram of 1 kilo
Nu besteld = maandagavond in huis!
Nu besteld = maandagavond in huis!
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
- Klanten geven ons een 9,2/10
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
Het liefste bereid ik een bavette reversed sear, met wat whisky rookhout en de Dirty Cow rub. Rook het vlees eerst op 120 graden tot een kerntemperatuur van 40 graden. Grill daarna af op 220 graden tot een kerntemperatuur van 54 graden. Enjoy!
- Rare 50°C
- Medium 56°C
- Well-done 62+°C
Veelgestelde vragen
De Runder bavette steak heeft een volle smaak, het vlees blijft dankzij de mooie vet marmering mals en sappig.
De bavette komt van een Black Angus rund uit Uruguay van de pampa’s; de weide vlaktes waar de dieren rustig kunnen grazen.
In de laatste 100 dagen krijgen de Black Angus runderen een dieet van voornamelijk granen te eten. Dit zorgt voor een mooie vetmarmering van de Runder bavette steak.
De Runder bavette steak is te verkrijgen in ca. 225 gram of 1 kg.
Dankzij de mooie vet marmering blijft de Runder bavette steak mals en sappig.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!