Runder bavette steak

Ca. 225 gram of 1 kg

  • Herkomst Uruguay
  • Ras Angus
  • Voer Graan
  • Formaat Ca. 250 gram of 1 kilo
14,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
58,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Bavette is een steak met een grove draad uit de vang. De vang zit bij de buikwand en werd vroeger voornamelijk gebruikt voor gehakt door zijn smaak. De bavette kun je op meerdere manieren bereiden op de BBQ, bijvoorbeeld als een steak.

De smaak is vol, en met een mooie vet marmering waardoor het mals en sappig blijft.

De bavette komt van een Black Angus uit Uruguay van de pampa’s; de weide vlaktes waar de dieren rustig kunnen grazen. De laatste 100 dagen krijgen ze een dieet van voornamelijk granen te eten waardoor het vlees een mooie vetmarmering krijgt.

De runder bavette is te verkrijgen in Ca. 225 gram of 1 kg.

Voedingswaarde

  • Energie: 691.0 Kj / 165.0 Kcal
  • Vet: 8.1 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 23.0 Gr.
  • Zout: 0.1 Gr.

  • Artikelnummers:
    8718272187009 : Runder bavette steak - 250 gram
    8718272186989 : Runder bavette steak - 1 kilo
    Tips van chef Bas

    Het liefste bereid ik een bavette reversed sear, met wat whisky rookhout en de Dirty Cow rub. Rook het vlees eerst op 120 graden tot een kerntemperatuur van 40 graden. Grill daarna af op 220 graden tot een kerntemperatuur van 54 graden. Enjoy!

    • Rare 50°C
    • Medium 56°C
    • Well-done 62+°C

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder bavette steak

  • Bavette-close-up-1

    Runder bavette steak

    • Ca. 225 gram of 1 kg
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink Dirty Cow

    Angus & Oink – Dirty Cow

    • Online op voorraad
  • thermapen-one-zwart

    Thermapen One – Zwart

    • Dé must have thermometer
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    14,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder bavette steak

    Bavette met kapucijners uit de skillet

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    Thomas-met-foodbox

    8 gerechten uit de Thomas’ favorieten box

    • Niveau
    • Gang
    • Hoeveelheid

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service