Veelgestelde vragen
De ingrediënten voor het recept zijn: Kippendij zonder vel (400 gram), Ketjap manis (2 dl), Knoflook (4 tenen), limoensap (2 limoenen), Satay rub – Angus & Oink (naar smaak), Tamarinde pasta (2 tl), Sjalot (2 stuks), 100% pindakaas (150 gram), Kokosmelk (2 dl), Water (1 dl), Palmsuiker (2 el), Verse laos (1 stuk), Rawit peper (3 pepertjes), Sereh (1 stengel), Geraspte gember wortel (2 tl), Sambal (naar smaak), Zout (naar smaak), Atjar, Krokante uitjes (naar smaak) en Seroendeng.
Voor het bereiden van Kipsaté van de BBQ heeft u de volgende benodigdheden nodig: Gietijzeren satay grill Big Green Egg, Bamboo spiezen, Hittebestendige handschoenen en een Siliconen kwast.
De totale bereidingstijd, inclusief marineren, is minimaal 2 uur en 20 minuten.
Het bereiden van Kipsaté van de BBQ heeft een makkelijke moeilijkheidsgraad.
Het Kipsaté van de BBQ recept is bedoeld voor 4 personen.