Veelgestelde vragen
De ingrediënten voor de Kapsalon à la FUR zijn: Aardappel wedges (1,5 kg), Rundergehakt (1 kg), Spekblokjes (400 gram), Roomboter (20 gram), Groente bouillon (3 dl), Shawarma rub Angus & Oink, Geraspte kaas (150 gram), Parmezaan (150 gram), Gehakte peterselie (20 gram), Grate Goods Gilroy Garlic bbq-saus (300 ml), Droge champagne (100 ml), Rode wijnazijn (20 ml) en shawarma Angus & Oink.
Om de Kapsalon à la FUR te bereiden heb je een Karbon steel halve maan pannenset, Snijplank SF, Dutch Oven SF, Mengkom en een Braadschaal SF nodig.
De bereidingstijd voor de Kapsalon à la FUR is 1 uur.
Het is makkelijk om de Kapsalon à la FUR te maken.
De Kapsalon à la FUR is voor 10 personen.