Napoleon grill kopen

OVER NAPOLEON GRILLS

Napoleon is een Canadees bedrijf met meer dan 150.000 m2 productieoppervlakte en meer dan 1.600 werknemers wereldwijd. In Noord-Amerika is Napoleon de grootste particuliere ondermening die zich bezig houdt met het produceren van gas- en houtskool barbecues en producten voor outdoor living. Doordat het bedrijf nog steeds in particuliere handen is worden er keuzes gemaakt voor de lange termijn in plaats van de korte termijn. De snelle groei is dan ook een gevolg van de compromisloze kwaliteit en eerlijke en betrouwbare klantenservice.

DE ALLERHOOGSTE KWALITEIT

Bij Napoleon zijn ze pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent. En dat merk je aan alles. De innovaties die doorgevoerd worden, de algemene bouw kwaliteit, de technische features, de garantie voorwaarden en zelfs de coulance wanneer er iets net even buiten de garantie zou vallen. Napoleon heeft het beste voor met de eindgebruiker. Een goed voorbeeld hiervan is roestvorming wat bij een Napleon niet mag gebeuren. Bij andere merken valt dit buiten de garantie, bij Napoleon is dit gewoon garantie.

NAPOLEON DEALER & SHOWROOM

Wij bieden het volledige assortiment aan van Napoleon en in de showroom zijn diverse modellen uit de Rogue, Rogue SE, Prestige en Prestige pro serie in diverse maten opgesteld voor jou om onderworpen te worden aan een grondige inspectie. Wij vertellen je er graag meer over, wat is het verschil tussen de verschillende series en modellen? Graag het een collega en hij helpt je maar al te graag verder.

Wij zijn dan ook een echte Napoleon specialist in het BBQ Experience Center. De showroom is een beleving an sich: een oude jenever fabriek is verbouwd tot een waar BBQ walhalla! In de workshopruimte staan nog eens veel modellen voor jou om een keer te proberen tijdens een workshop.

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD EN MONTEREN DE NAPOLEON BBQ VOOR JE

We kiezen ervoor om zelf een grote voorraad aan te houden om snelle levering en goede service te waarborgen. Alle hardlopers zijn uit voorraad leverbaar, de andere modellen zijn snel bij ons en daarna ook weer snel bij jou in de achtertuin. Bij ons geen zogenaamde dropshipment waarbij de BBQ niet vertrekt vanuit de partij waar je hem koopt, iedere BBQ vertrekt uit ons eigen warehouse, afspraken maak je met ons team.

Indien gewenst monteren wij de Napoleon graag voor je en komen hem persoonlijk op afspraak bij je thuis bezorgen, dit is een extra service waar je voor kunt kiezen. Levering is dan tot in de achtertuin, op de juiste plaats en we gaan pas weg wanneer je 100% tevreden bent. Standaard wordt de Napoleon ongemonteerd bij je geleverd, maar monteren is vrij gemakkelijk. Dus nu is enkel de vraag: op welke manier wil jij je BBQ ontvangen?

SIZZLE ZONE: GRILLEN OP 800 GRADEN

Traditioneel wordt houtskool gebruikt voor het infraroodgrillen: het barbecueën waarmee we allemaal bekend zijn. Gloeiende briketten geven dan infraroodenergie af aan het voedsel op de grill. Op deze manier worden de etenswaren doelgericht verhit, ontstaan heerlijke grillaroma’s en krijgt het gegrilde een smakelijke korst.

De SIZZLE ZONE™ infraroodbrander van Napoleon® combineert de voordelen van houtskool met het comfort van gastechnologie: de brander beschikt over duizenden openingen, zodat het gas het keramische oppervlak kan verhitten tot dit rood begint te gloeien. De daardoor ontstane infraroodstraling verwarmt niet alleen de lucht om de etenswaren heen, maar bereikt de etenswaren direct en dringt er bijzonder diep in door. Bovendien ontstaat er constante temperatuur die een stuk eenvoudiger te reguleren is dan bij het gebruik van houtskool.

De infraroodbranders van Napoleon® zorgen voor extreem hoge temperaturen en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor het bereiden van sappige steaks, hamburgers en andere vleessoorten. De SIZZLE ZONE™ is daarnaast als zijbrander te gebruiken. De SIZZLE ZONE™ is dan te vergelijken met een kookpit, waarop bijvoorbeeld lekkere wokgerechten bereid kunnen worden.

GELIJKMATIG VERDEELDE WARMTE & VEILIG AANSTEKEN

De op twee hoogtes geplaatste warmteverdelers zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur over het grillrooster en verkleinen zo de kans op het ontstaan van zogenaamde ‘hotspots’. Ook zorgen de zelfreinigende warmteverdelers voor een verminderd flakkeren van de gasvlammen, omdat ze druppelend vet en braadsappen van de weghouden. Hierdoor wordt niet alleen het barbecueën veiliger, het zorgt ook voor een beter en onvervalst aroma van de bereide etenswaren.

Het ontsteken van de Napoleon gasbranders gebeurt met behulp van het betrouwbare JETFIRE ontstekingsmechanisme. Iedere brander wordt aangestoken met een eigen, krachtige ontstekingsvlam. Hierdoor worden de branders veilig ontstoken en is er geen kans meer op grote steekvlammen.

ROGUE SERIE

De Rogue®-serie combineert innovatieve features met een gedetailleerde uitrusting en een mooi design. De
hoogwaardige gasbarbecues van de Rogue®-serie bieden een breed scala aan mogelijkheden. Er zijn verschillende uitvoeringen, van de compacte Rogue® 365 met twee hoofdbranders tot de absolute topper van de serie, de Rogue® 525SIB met vier hoofdbranders en de SIZZLE ZONE™ infrarood-zijbrander.

Kwaliteit en innovatie staan bij deze serie voorop. Alle modellen beschikken daarom over een gegoten branderhuis van aluminium voor een eenvoudige reiniging en over de gepatenteerde Napoleon® warmteverdelers voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Bovendien zijn alle Rogue®-barbecues uitgerust met branders van robuust RVS, het betrouwbare JETFIRE™ ontstekingsmechanisme, een zeer nauwkeurige ACCU-PROBE™ dekselthermometer en een aan de voorkant uitneembare vetopvanglade.

Wat de barbecues van de Rogue®-serie verder gemeen hebben is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De Rogue®-modellen 365, 365SB, 425SB en 525SB zijn hierop geen uitzondering. Bovendien zijn zij door hun zwarte uitvoering bijzonder gemakkelijk te onderhouden. De 365SB, 425SB en 525SB bieden naast de twee, drie of vier hoofdbranders ook een zijbrander die als kookpit te gebruiken is.

Bekijk alle Napoleon grill modellen

  • Ooni Pizzaiolo Apron-Schort-Pizzaoven

    Pizzaiolo schort Ooni

    • Pizza's bakken in stijl
    • Online op voorraad

ROGUE SE SERIE

De Special Editions van de Rogue®-serie, die met SE worden aangeduid, spannen de kroon: deze drie Rogue®-varianten beschikken niet alleen over de infrarood-zijbrander, maar ook over een infrarood-achterbrander. De achterbrander zorgt er in combinatie met het hogere deksel voor dat de barbecues ware draaispitspecialisten worden. Of u nu kip of speenvarken wilt grillen, een ideaal resultaat met een heerlijke korst is hiermee gegarandeerd. Met deze kenmerken zijn we er echter nog niet: de drie SE-modellen hebben ook LED-verlichte draaiknoppen en een praktische flesopener. Zo bent u ook ’s avonds goed voorbereid.

Bekijk alle Napoleon grill modellen

PRESTIGE SERIE

De belangrijkste kenmerken van de Prestige®-serie zijn de hoogwaardige afwerking en een topuitrusting. De in Canada geproduceerde barbecues bieden hun eigenaar niet alleen een barbecue die door zijn solide constructie van RVS voor de eeuwigheid gemaakt lijkt te zijn, maar ze zorgen ook voor een bijzonder stijlvolle aanblik. Naast de buitenkant getuigen ook de technische kenmerken van een goede keuze: zowel de SIZZLE ZONE™ infrarood-zijbrander als de infrarood-achterbrander maken een bijzondere barbecuebelevenis mogelijk. De Safety Glow™ draaiknoppen laten door middel van gekleurd licht zien of er nog gas stroomt.

Bekijk alle Napoleon grill modellen

PRESTIGE PRO SERIE

Volwassen technologie en een volmaakt design zijn de kenmerken van de Prestige PRO™-serie. Chromen accenten en constructies van hoogwaardig RVS zorgen voor een elegante aanblik van deze barbecues. De Napoleon® Prestige PRO™ is echter niet alleen mooi om te zien: perfecte steaks maken van de grillmeester achter de Prestige PRO™ de alom geliefde gastheer. Bovendien kunnen met de bijgeleverde draaispit-set fantastische gerechten gecreëerd worden. Met andere woorden: met de Prestige PRO™ is de ultieme barbecuebelevenis binnen handbereik.

Bekijk alle Napoleon grill modellen

DE VOLGENDE STAP?

Met bovenstaand proberen we je zo compact mogelijk van de meest belangrijke informatie te voorzien. Er is nog veel meer te vertellen en te leren. Dus boven alles, kom naar de showroom of volg een workshop en laat je door ons meenemen in onze gezamenlijke passie ?!

Stel je vraag aan ons