29,99
Bestel nu, maandag verzonden
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor is een hardcover boek met 208 pagina’s dat een verscheidenheid aan recepten en technieken bevat voor het gebruik van de Big Green Egg barbecue.
Volgens het boek ‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor, is de Big Green Egg uniek vanwege zijn veelzijdigheid, praktische ontwerp en keramische constructie die bestand is tegen extreme temperaturen. De vorm van de BBQ zorgt ook voor een perfecte luchtcirculatie, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.
Het boek ‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor is bedoeld voor zowel barbecue-experts als beginners die de veelzijdigheid en functionaliteit van de Big Green Egg willen ontdekken.
‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor bevat een scala aan recepten die de veelzijdigheid van de Big Green Egg tonen. Hoewel specifieke recepten niet worden genoemd in de omschrijving, richt het boek zich op het laten zien van de diverse mogelijkheden van deze buitenkeuken.
Volgens ‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor, speelt de keramiek in de Big Green Egg een belangrijke rol omdat dit bestand is tegen extreme temperaturen. Dit zorgt ervoor dat de barbecue voedsel gelijkmatig kan garen op de gewenste temperatuur.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!