Fantastische vleesrecepten voor een culinaire bbq – Steven Raichlen

15,00

Helaas, momenteel niet leverbaar
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Helaas, niet op voorraad 😔

Voeg toe aan favorieten

Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen.

Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto’s de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd. Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden.

 

De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional. Voor hen die bij de slager of supermarkt hun kant en klare barbecueschotels bestellen is dit boek niet zo geschikt. Met zaken- en receptenregister.

Artikelnummer: 9789045213644

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €30 in NL en BE

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,1 uit ruim 6000 beoordelingen

Shopping Secure gecertificeerd

1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service