Het is zover! We gaan open met onze vestiging nabij Leuven. Dit gaan we op 1 mei 2022 groots vieren met een supertof evenement, de eerste editie van het BURN festival in Belgie! We nodigen je van harte uit om te komen proeven, kennis maken, geïnspireerd te worden, advies te krijgen.. of gewoonweg om te genieten van deze prachtige dag met een drankje van onze bar onder genot van een zomerse beat.

Wat mag je verwachten?

Het evenement zal einde voormiddag opstarten en einde namiddag eindigen. Er worden door de verschillende aanwezige BBQ brands hapjes als proeverij uitgedeeld en demonstraties gegeven. Een drankje haal je aan de bar. De DJ is aanwezig voor de zomerse vibes. En ook aan de kids is gedacht met entertainment en een springkasteel!

Praktische informatie

Datum: 1 mei 2022
Tijden: 11:00 – 17:00
Locatie: Pastorijstraat 7, Herent (Vitalac site)
Entree: gratis
Parkeren: gratis & nabij de Vitalac site

Wil je niets missen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit evenement!

"*" geeft vereiste velden aan

Social media

Geef bij Facebook evenent aan of je erbij bent, en nodig al je vrienden uit!

Volg ons op Facebook en Instagram.

BURN Festival

BURN Festival is een evenement wat een aantal keer per jaar georganiseerd wordt door BBQ Experience Center. Alle BBQ friends zijn daarbij uitgenodigd om er een super gezellige en toffe dag van te maken. Het evenement is al een aantal jaren actief en wordt nu ook in Belgie geïntroduceerd.

Sfeerimpressie

Wat je zoal mag verwachten? Teveel om op te noemen! Check hieronder de foto’s van een van onze laatste evenementen in de vestiging Roosendaal (NL).

Geschreven door:

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Bekijk team BBQ