Wauw! Het was koud, het was gezellig en vooral: wat was het gaaf! Met meer dan 2000 bezoekers en veel lovende reacties kunnen we terugkijken op een succesvolle eerste editie van het BURN on ICE festival. Met demonstraties, degustaties, heerlijke BBQ bites en natuurlijk een schaatsbaan kunnen we van een groot succes spreken.

We hopen uiteraard dat je een plezante dag hebt gehad, wij hebben in ieder geval enorm genoten! Het blijft een beleving om met het team zo’n fantastisch evenement op te zetten! We willen iedereen die langs is gekomen ontzettend bedanken en hopen jullie nog veel vaker te mogen verwelkomen!

Houd onze socials goed in de gaten want in mei 2023 komt er een nieuwe editie van Burn 🔥

Burn Festival

BURN Festival is een evenement wat een aantal keer per jaar georganiseerd wordt door BBQ Experience Center. Alle BBQ friends zijn daarbij uitgenodigd om er een super gezellige en toffe dag van te maken. Het evenement is al een aantal jaren actief en werd met de opening in mei 2022 ook in Belgie geïntroduceerd.

Geniet van de beelden van Burn on Ice

Sfeerimpressie

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ