Dry aged runder hamburger

8 x ca. 150 gram

  • Herkomst Ierland
  • Ras Kettyle
  • Voer Gras
  • Formaat 8 x ca. 150 gram

29,95

Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Een burger wordt doorgaans gemaakt van allerlei afsnijdsels en stukken vlees die niet los verkocht worden. Echter kun je ook een burger maken van premium onderdelen zoals een picanha of ribeye. Een burger maak je van gehakt, en goed BBQ gehakt wordt gemaakt met 80% vlees en 20% vet. Verpakt per 8 stuks.

Het dry aged vlees wordt onder speciale omstandigheden minimaal 21 dagen gerijpt, hierdoor wordt het vlees malser en wordt de smaak nog intenser! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Ingrediënten

100% Rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 901.0 Kj / 216.0 Kcal
  • Vet: 14.9 Gr.
  • Verzadigd vet: 7.0 Gr.
  • Koolhydraten: 1.4 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 19.1 Gr.
  • Zout: 0.6 Gr.
  • Artikelnummer: 5060068769696

    Meer weten over de hamburger

    Een burger wordt doorgaans gemaakt van allerlei afsnijdsels en stukken vlees die niet los verkocht worden. Echter kun je ook een burger maken van premium onderdelen zoals een picanha of ribeye.

    Meer over de hamburger

    Tips van chef Bas

    Met een goede burger kun je iedereen blij maken, rund wordt vaak gekozen omdat het gehakt goed stevig is en een mooie smaak heeft. Voor een burger kies ik meestal de KISS-methode. Keep It Simple and Stupid. Een goede kwaliteit burger met goed gesmolten kaas, een zuurtje van een augurk, saus en een heerlijke brioche bun! Voor de bereiding vind ik een plancha het beste grillen voor een mooi krokant resultaat.

    • Rare 48ºC
    • Medium 52ºC
    • Well-done 56ºC
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Dry aged runder hamburger

  • Hamburgers-1

    Dry aged runder hamburger

    • 8 x ca. 150 gram
    • Online op voorraad
  • +
  • Burger flipper Smokin' Flavours

    Burger flipper Smokin’ Flavours

    • Online op voorraad
  • noskos-theoriginal-bbq-saus

    Noskos – The Original Barbecue Sauce

    • De barbecue saus van Noskos
    • Online op voorraad
  • Saus.Guru Bigger Than Mack - 250ml

    Saus.Guru Bigger Than Mack – 250ml

    • De perfecte burgersaus
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    29,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Dry aged runder hamburger

    BLT Burgers

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    BXC_x_LWM_ultieme_burger_7 groot

    Klassieke BBQ hamburger

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    cheeseburger-het-ultieme-burgerboek-recept

    Cheeseburger

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    060-061 groot

    Cheese- & Barbecue-sliders

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Snack
    • Hoeveelheid 8 sliders

    Veelgestelde vragen

    Een Dry aged runder hamburger is een hamburger gemaakt van 100% rundvlees die minimaal 21 dagen is gerijpt onder speciale omstandigheden

    Door het rijpingsproces wordt het vlees malser en krijgt het een intensere smaak. Dit maakt de Dry aged runder hamburger een unieke smaakervaring.

    Het vlees van de Dry aged runder hamburger wordt minimaal 21 dagen gerijpt.

    Nee, de Dry aged runder hamburger wordt bereid met 100% puur rundvlees.

    De intensere smaak van de Dry aged runder hamburger wordt bereikt door het vlees minimaal 21 dagen te rijpen onder speciale omstandigheden. Dit rijpingsproces zorgt voor een malser en smaakvoller vlees.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service