Dry aged runder entrecote

Ca. 250 gram of 1 kg

  • Herkomst Ierland
  • Ras Black Angus
  • Voer Gras
  • Formaat Ca. 250 gram of 1 kg
76,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
18,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De entrecote komt van de dunne lende. Dit is het stuk boven op de rug die van de voorpoten tot de achterpoten loopt. De entrecote zelf komt meer van het achterste gedeelte van de lende welke minder beweegt en dus ook malser is.

Het is mooi, zacht en mager vlees met een mooie vetkap bovenop. De entrecote is een populaire steak die vaak wordt bereid op de barbecue.

Het dry aged vlees wordt onder speciale omstandigheden minimaal 21 dagen gerijpt. Hierdoor wordt het vlees malser en wordt de smaak nog intenser! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Ingrediënten

100% Rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 678.0 Kj / 162.0 Kcal
  • Vet: 8.1 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.7 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 22.2 Gr.
  • Zout: 0.1 Gr.

  • Artikelnummers:
    8718272013223 : Dry aged runder entrecote - 1 kilo
    8718272019249 : Dry aged runder entrecote - 250 gram
    Tips van chef Bas

    De entrecote is een mooie steak, zeker bij de rassen met een mooie vetmarmering en stevige vetkap. Het lekkerste vind ik om deze te arrosseren in een skillet. Door in een warme gietijzeren pan de vetkap langzaam te laten smelten kun je vlees in zijn eigen vet deels bereiden. Wanneer de vetkap mooi krokant is, voeg ik een klontje roomboter toe en wat rozemarijn, tijm en gekneusde knoflook. Door deze boter constant over je entrecote te lepelen wordt het vlees ontzettend mooi qua smaak, malsheid en gelijke garing!

    • Rare 48ºC
    • Medium 51ºC
    • Well-done 58+ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Dry aged runder entrecote

  • Dry-Aged-Entrecôte-Ierland-1KG-CLOSE

    Dry aged runder entrecote

    • Ca. 250 gram of 1 kg
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink Dirty Cow

    Angus & Oink – Dirty Cow

    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-whiskey-chunks-1kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks whisky vaten 1kg

    • Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
  • thermapen-one-zwart

    Thermapen One – Wit

    • Dé must have thermometer
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    18,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Dry aged runder entrecote

    Fotografie kamado cursus recepten low res-69 (2)

    Beer Can Chicken

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 8 personen
    big-green-egg-koud-roken-cold-smoke-generator-1

    Basistechniek: Koud roken

    • Niveau
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid

    De ultieme pulled pork

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    stoofvlees-dutch-oven

    Stoofvlees met rode wijn en sukade

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Reverse sear rib eye

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Pulled Chicken

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Lamsrack reverse sear uit Nieuw Zeeland

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen

    Rosé gegrilde sukade, flat iron steak, op de kamado

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Dorade in zoutkorst

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service