Wauw, wat is onze eerste Belgische store met open armen ontvangen! Op 1 mei organiseerden we een openingsevenement, het BURN festival, en met 2500+ bezoekers, heerlijke BBQ bites, drankjes, demonstraties, een DJ, springkussen en natuurlijk met veel advies kunnen we wel van een groot succes spreken.

We willen iedereen die langs is gekomen ontzettend bedanken en hopen jullie nog veel vaker te mogen verwelkomen!

BBQ Experience Center Leuven is vanaf nu geopend op woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag van 10:30 tot 17:30 uur. Collega’s Andres, Wouter en Wim ontvangen je maar al te graag in de showroom, al is het alleen maar even voor een tasje koffie!

Workshopruimte

In Leuven kun je niet alleen je favoriete producten vinden, je kunt er ook al workshops volgen! Deze worden gegeven in de grote nomade tent welke dient als verlengstuk van de showroom. Boek dus gerust een workshop waarin we je volledig meenemen in het BBQ avontuur.

Geniet van de beelden van de opening

Geschreven door:

Door en door BBQ is een goede omschrijving voor Andres. Voordat hij de rol van vestigingsmanager op zich nam was hij actief in BBQ catering en als demochef voor BBQ merken. De kennis die hij heeft deelt hij maar al te graag in de showroom of tijdens een van de workshops in Leuven.

Bekijk team BBQ