Tijdens een spannende award uitreiking kwam het hoge woord eruit: BBQ Experience Center is de webwinkel van het jaar in de categorie tuin! Wat zijn we trots op dit resultaat van het harde werken van het team en uiteraard de support van jullie als onderdeel van onze community!

De uitreiking

Met gezonde spanning reden we naar Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Gestoken in een strakke smoking, helemaal klaar voor de speciale gala avond samen met andere genomineerden. Eerlijk, de prijs kwam onverwacht. De concurrentie was namelijk groots met bijvoorbeeld de toffe webwinkel Toppy die de prijs vorig jaar nog mee naar huis mocht nemen.

En toen toch, BBQ Experience Center, dé beste tuin webwinkel van 2022! Wat een eer, wat een prestatie! Enorm tof dat het concept waar we met het volledige team zo hard aan werken gewaardeerd wordt. Een shopping award voelt ook een beetje gek, shopping is namelijk voor ons een middel om ons doel te bereiken. Het doel is en blijft jou helpen met je outdoor cooking adventure!

Het oordeel van de jury

De jury kijkt onder andere naar de propositie, het navigatiegemak, productinformatie, algemene gebruiksgemak van de website en het innovatieve karakter. Gemiddeld scoorden we een 8,2 over alle beoordelingspunten, waar de benchmark over alle inzendingen 7,4 was!

Sterke eerlijke site met goede navigatie. Er wordt een BBQ wereld neergezet, focus maar ook breed. Aandacht voor content, hierdoor hoge gunfactor. Mooie fotografie. Doet de naam eer aan; de videobeelden brengen je direct in de echte BBQ-sfeer. Sterk activerende pop-ups. Topsite!

– Jury Shopping Awards

De award voor de beste webwinkel

De Shopping Awards Publieksprijzen worden uitgereikt in 14 categorieën en 36 subcategorieën. Alle deelnemende webwinkels zijn in maart 2022 beoordeeld door meer dan 100.000 stemmende consumenten. Per categorie wordt een top 30 samengesteld waar vervolgens de jury mee aan de slag gaat, en (in onze categorie) een drietal nominaties uit kwamen. De jury bestaat uit meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche de inzendingen beoordelen. De scores van consumenten en experts zijn volgens het Songfestival-principe bij elkaar gebracht door de Vote Company.

Dit jaar was er een leuke mix van grote en kleinere merken genomineerd. Met winnaars in andere categorieën zoals FonQ, Wijnvoordeel, Jumbo en My Jewellery zijn we trots om in deze lijst opgenomen te zijn!

Waardering voor het klantgerichte omnichannel concept

Eerder maakten we bekend dat we genomineerd zijn voor deze award. Dit is voor ons een mooie bevestiging dat jullie ons concept, waarin we verder gaan dan verkoop van een product, weten te waarderen. Met bijvoorbeeld onze klantenservice 2.0, de professionele chefs in de showroom en ons content team wat wekelijks de meest lekkere recepten publiceert proberen we samen je gerecht naar een hoger niveau te tillen. En met steeds kortere levertijden, hogere voorraadposities en een breder assortiment helpen we je zo snel en goed mogelijk aan het juiste product voor jouw outdoor cooking adventure.

Thuiswinkel waarborg

De Shopping Awards worden georganiseerd vanuit Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich aangesloten, waaronder bekende partijen zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ook wij zijn aangesloten en gecertificeerd. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het keurmerk tevens door de Consumentenbond ondersteund en is internationaal gekend als Shopping Secure.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ