17,50
Bestel nu, maandag verzonden
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Tomasu Sojasaus en het zout dat ze produceren, hebben hun oorsprong in Rotterdam, Nederland.
Tomasu zout wordt gemaakt door sojabonen en tarwe te combineren met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout dat is geoogst in Bretagne, Frankrijk. Het mengsel wordt vervolgens gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Tomasu zout is opgericht door Thomas Uljee, die geboren en getogen is in Rotterdam.
Tomasu zout is uniek vanwege het langdurige fermentatieproces van minimaal 24 maanden en de extra 12 maanden bezinktijd. Bovendien wordt het gerijpt in oude Schotse whiskyvaten, die een rijke en unieke smaak aan het zout geven.
De ingrediënten van Tomasu zout zijn sojabonen, tarwe, bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Shopping Secure gecertificeerd
1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!