Smokin’ Flavours rookchunks hickory 1,5kg

Lekker bij varken, wild en gevogelte

Sale!

Oorspronkelijke prijs was: 16,50.Huidige prijs is: 14,85.

Online op voorraad
Bestel nu, maandag verzonden
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Zorgt voor een sterke, zoete, rokerige baconsmaak en kan worden gebruikt bij alle soorten vlees. Vooral goed bij varken, wild, kip en spareribs. Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken! Gooi een of meerdere chunks droog in de houtskool en laat het rustig een paar uur roken.

Bijvoorbeeld lekker bij: Varken, wild en gevogelte

Roken op de BBQ, hoe werkt dat? Rookchunks uitgelegd!

Artikelnummer: 7436913099030

Aanbevolen combinatiesvoor jouw Smokin' Flavours rookchunks hickory 1,5kg

  • -10%
    Smoking-Flavours-hickory-chunks-1.5kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks hickory 1,5kg

    • Lekker bij varken, wild en gevogelte
    • Online op voorraad
  • +
  • -10%
    Smoking Flavours apple chunks

    Smokin’ Flavours rookchunks appel 1,5kg

    • Lekker bij varken, vis & gevogelte
    • Online op voorraad
  • -10%
    Smoking-Flavours-kers-cherry-chunks-1.5kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks kers 1,5kg

    • Lekker bij vlees, vis & gevogelte
    • Online op voorraad
  • -10%
    Smoking-Flavours-rode-wijnvaten-red-wine-chunks-1kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks rode wijnvaten 1kg

    • Lekker bij varken, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    Oorspronkelijke prijs was: 16,50.Huidige prijs is: 14,85.

    Kies de juiste accessoires

    Veelgestelde vragen

    De Smokin’ Flavours rookchunks hickory 1,5kg worden gebruikt tijdens het BBQ-en om extra smaak aan het vlees of groenten te geven. De rookchunks worden eerst in water gelegd en daarna op de hete kolen geplaatst. De rook die vrij komt bij het verbranden geeft een heerlijk authentiek rooksmaak aan het voedsel.

    Hickory verwijst naar het type hout dat gebruikt is voor de rookchunks. Hickory hout geeft een sterke en enigszins zoete rooksmaak die vooral goed werkt met vlees zoals spareribs of pulled pork.

    De hoeveelheid rookchunks die nodig is, hangt af van de grootte van de BBQ en de hoeveelheid voedsel die je wilt roken. Gemiddeld worden er een handvol chunks gebruikt per BBQ sessie.

    Ja, het is aanbevolen om de rookchunks voor gebruik te weken in water. Dit zorgt ervoor dat ze langzamer en meer rook produceren wanneer ze op de hete kolen worden geplaatst.

    Ja, de rookchunks kunnen op alle soorten BBQ’s gebruikt worden. Zorg ervoor dat de rook wel kan ontsnappen, anders kan het voedsel een te sterke rooksmaak krijgen.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service