Skill session multi level / EGGspander

Skill sessions

voor beginners

Vanaf: 50,00

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Hieronder kunt u een aanvraag doen voor een datum naar wens.

Wat gaan we doen?

BINNEN EEN SKILL SESSION LEER JE EEN TECHNIEK OF BEREIDING

Soms heb je gewoon behoefte om één bepaalde techniek of bereiding onder de knie te krijgen. Net wat extra tips om jouw gerecht perfect te krijgen, of je wilt een nieuwe techniek oppakken en kijken of het wat voor je is. Naast onze goed lopende workshops en masterclasses waarin je gedurende 5 uur aan de slag gaat met verschillende technieken en bereidingen, organiseren we ook skill sessions.

Bij een workshop ben je voornamelijk zelf aan de slag, bij een skill session ligt de nadruk meer op het zien en luisteren. De chef demonstreert de techniek en vertelt je graag in geuren en kleuren alle tips, tricks en geheimen. Uiteraard ga je, waar mogelijk, ook zelf aan de slag met de techniek.

DE SKILL STAAT CENTRAAL

Binnen een skill session ga je intensief aan de slag met één techniek of bereiding. De duur is dan ook korter dan een reguliere workshop, namelijk zo’n 2,5 uur. In deze tijd gaan we de skill die centraal staat helemaal doorgronden met elkaar. We starten lekker rond etenstijd, wij verzorgen het diner. Je kunt dus direct vanuit je werk doorrijden naar onze sfeervolle workshopruimte!

Inmiddels hebben we alweer 10 chefkoks rondlopen en putten uit een enorme bak met ervaring, we zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om die kennis en ervaring over te brengen op jou. Met een skill session geven we daar perfect invulling aan.

INCLUSIEF DINNER

Inspiratie opdoen, leren en eten gaan bij ons hand in hand. Daarom organiseren we de skill sessions altijd inclusief diner. Een van onze chefs verzorgt de maaltijd die, niet geheel verrassend, in het teken staat van het thema van de sessie. Hier hoef je zelf niets aan te doen. Onder het genot van een lekker hapje eten en drinken leer je jezelf een nieuwe skill aan, goed voor de maag én voor het hoofd.

SKILL SESSION: MULTI LEVEL / EGGSPANDER

Het multi level systeem, ook wel divide & conquer of EGGspander genoemd, is het meest veelzijdige accessoire van je kamado. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos en je kunt je creativiteit helemaal laten gaan. Misschien heb je dit accessoire al, misschien wil je het nog aanschaffen. Wij helpen je in deze skill session het maximale uit dit accessoire halen. We laten je alle mogelijke opstellingen zien en hoe je dit kunt gebruiken in combinatie met bereidingstechnieken en de opbouw van je diner.

WAT BEHANDELEN WE?

 • Product theorie: welke opties en merken zijn er?
 • Verschillende opstellingen
 • Bereidingstechnieken, werkhoogtes en temperaturen
 • De beste recepten voor dit accessoire
 • Hoe zet je dit accessoire in voor een groots diner met meerdere gangen?

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Skill session multi level / EGGspander Proef de sfeer

Super leuke sessie gehad waarbij we erg veel geleerd hebben om zelf goed aan de slag te kunnen gaan!

Kelly Hansler Workshopdeelnemer Skill session multi level / EGGspander

Wij hebben een workshop gedaan bij jullie, dat is echt verwennerij en je leert ook nog wat! Een aanrader! Alles super voorbereid, met een prima uitleg en ondersteuning. Als je dan nog niet lekker eet, dan ligt dat echt aan jezelf.

Eric en Mieke van den Houten Workshopdeelnemer Skill session multi level / EGGspander

Een leuke ervaring met de workshop. Erg leerzaam en ook nog eens erg lekker!

Monique Jansen Workshopdeelnemer Skill session multi level / EGGspander

Workshop Skill session multi level / EGGspander Is altijd inclusief

 • Een lekker diner en drankjes
 • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
 • Begeleiding van een professionele chef
 • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
 • Een prachtige locatie: oude melkfabriek de Vitalac
 • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Jan van de Water

Chef BBQ Experience Center

Enthousiast! Zo kan je Jan het beste omschrijven. Neemt je heel graag mee in zijn belevingswereld en jarenlange ervaring als chef.

Zowie Tak

Chef BBQ Experience Center

Barst van de energie en zet zijn jarenlange ervaring als chef in om jou de fijne kneepjes te leren. Naast de workshops bouwt hij horeca concepten, schrijft recepten en doet veel aan foodstyling.

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we een sfeervolle nomadentent aan onze showroom gebouwd en omgetoverd tot fantastische proeftuin met een binnen / buiten workshop ruimte. In alle weersomstandigheden kunnen we lekker aan de slag. In de zomer heerlijk koel, in de zomer verwarmd door verschillende heaters. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshops, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop