Runder picanha

Ca. 1,6 kg.

  • Herkomst Oostenrijk
  • Ras Simmentaler
  • Voer Gras
  • Formaat Ca. 1,6 KG

53,95

Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De Picanha is het staartstuk van het rund. Vroeger werd van dit deel vooral braadlappen gesneden. Maar vanuit Brazilië is de picanha populair geworden, de vetkap bereidt je mee en deze smelt langzaam weg en laat zijn smaak en vet achter in het vlees waardoor je ontzettend smaakvol en mals vlees krijgt.

De Simmentaler is een ras welke leeft in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. Deze dieren kunnen vrij grazen in de alpen weides en hebben veel loopvrijheid. Het vlees heeft een lichte vetmarmering maar een zeer goede smaak en sappige structuur.

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 125-175 gram

Grote eter: 200-250 gram

Meat lover: 250+ gram

ingrediënten

100% rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 691 Kj / 165 Kcal
  • Vet: 8.1 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 23.0 Gr.
  • Zout: 0.2 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272191099

    Meer weten over picanha

    Picanha vindt zijn oorsprong in Brazilië, waar het een van de meest populaire snitten van rundvlees is. Het wordt vaak geassocieerd met de Braziliaanse churrasco-stijl van barbecueën

    Meer over Picanha

    Tips van chef Bas

    Een Picanha welke langzaam gegaard is blijft ontzettend maar qua gelijkmatige garing. Door het vlees te roken op 120 graden met whisky hout wordt het vlees ontzettend mooi gelijkmatig. Het vlees laat ik rusten en de temperatuur gaat wat omhoog en sear ik de ingesneden vetkap in een warme skillet of plancha.

    • Rare 50ºC
    • Medium 56ºC
    • Well 62ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder picanha

  • Picahna-Zuid-Amerika-close-1

    Runder picanha

    • Ca. 1,6 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink – Gaucho

    • Chimichurri rub
    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-skillet 25cm-pose

    Gietijzeren skillet pan Smokin’ Flavours – 20 cm

    • Je meest veelzijdige bbq tool
    • Online op voorraad
  • Premium Line RVS 1.8 pr gr (1)

    Style de Vie Laguiole Steakmessen RVS

    • Online op voorraad
  • Totaal:

    53,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder picanha

    Reverse sear Picanha met Red Chimichurri

    • Niveau makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Picanha burgers met chimi churri

    • Niveau gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Picanha van ‘t spit

    • Niveau Moeilijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    zomerse-risotto-met-picanha-recept

    Picanha met tomatenrisotto

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service