Runder entrecote

Ca. 250 gram of 1 kg.

  • Herkomst Oostenrijk
  • Ras Simmentaler
  • Voer Gras
  • Formaat Ca. 250 gram of 1 kilo
11,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
44,95
Online op voorraad
Nu besteld = maandagavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Gekoeld en per koerier naar je verzonden
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, vanaf morgenavond gratis thuisbezorgd
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Entrecote is afkomstig uit de ribben van het rund. Het kan worden gesneden als een dunne steak of als een dikkere, bone-in steak (Cote a l’os).

De herkomst van entrecote is terug te voeren op de Franse keuken, waar het vlees traditioneel geserveerd wordt met het bot er nog aan. De entrecote zit in de lende van het rund en loopt tot halverwege de rug tot deze overgaat in de rib eye.

De Simmentaler is een ras welke leeft in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. Deze dieren kunnen vrij grazen in de alpen weides en hebben veel loopvrijheid. Het vlees heeft een lichte vetmarmering maar een zeer goede smaak en sappige structuur.

Ingrediënten

100% rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 678.0 Kj / 162 Kcal
  • Vet: 8.1 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.7 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 22.2 Gr.
  • Zout: 0.2 Gr.

  • Artikelnummers:
    8718272019799 : Runder entrecote - 250 gram
    8718272018426 : Runder entrecote - 1 kilo

    Meer weten over de entrecote?

    De entrecote komt van de dunne lende. Dit is het stuk boven op de rug die van de voorpoten tot de achterpoten loopt, de entrecote kom meer van het achterste gedeelte van de lende welke minder beweegt en ook malser is.

    Meer over de entrecote

    Tips van chef Bas

    De Entrecote is een mooie steak, zeker bij de rassen met een mooie vetmarmering en stevige vetkap. Het lekkerste vind ik om deze te arroseren in een skillet. Door in een warme gietijzeren pan de vetkap langzaam te laten smelten kun je vlees in zijn eigen vet deels bereiden. Wanneer de vetkap mooi krokant is, voeg ik een klontje roomboter toe en wat rozemarijn, tijm en gekneusde knoflook. Door deze boter constant over je entrecote te lepelen wordt het vlees ontzettend mooi qua smaak, malsheid en gelijke garing!

    • Rare 46ºC
    • Medium 50ºC
    • Well 56ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder entrecote

  • Runder-Entrecôte-Simmentaler-0.25KG-CLOSE

    Runder entrecote

    • Ca. 250 gram of 1 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • Angus & Oink Dirty Cow

    Angus & Oink – Dirty Cow

    • Online op voorraad
  • Smoking-Flavours-whiskey-chunks-1kg-pose

    Smokin’ Flavours rookchunks whisky vaten 1kg

    • Lekker bij varken, rund, gevogelte, wild & lam
    • Online op voorraad
  • thermapen-one-zwart

    Thermapen One – Wit

    • Dé must have thermometer
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    11,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder entrecote

    Thomas-met-foodbox

    8 gerechten uit de Thomas’ favorieten box

    • Niveau
    • Gang
    • Hoeveelheid

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in BE en NL

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Shopping Secure gecertificeerd

    1000m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service