van Kabeljauw en Grillfries
Thaise Fishcakes
Veelgestelde vragen
Voor de Thaise Fishcakes heeft u het volgende nodig: Kabeljauwfilet zonder vel, 130 gram, Bloem, 25 gram, Vissaus, 1 theelepel, Gele currypasta, 30 gram, Eidooier, 1 stuks, Grillfries, 100 gram, Spaanse peper, ⅛ stuk, Limoen (rasp), 1 stuk, Haricots verts, 30 stuks, Bosui, 1 stuk, Panko. Voor de chilisaus heeft u nodig: Rijstazijn, 50 gram, Palmsuiker, 100 gram, Gember siroop, 25 gram, Knoflook, 2 tenen, Gember, 1 stukje, Spaanse pepers, 2 stuks, Vissaus, Aardappelzetmeel.
Voor het bereiden van de Thaise Fishcakes heeft u een Plancha griddle halve maan en een Skillet nodig.
De bereidingstijd van de Thaise Fishcakes is 20 minuten.
Dit recept is geschikt voor 2 personen.
Het is makkelijk om Thaise Fishcakes te maken.
